Sæson 2 af 'I Can See Your Voice' blev officielt bekræftet for længe siden, og den får snart premiere. Mange seere vil gerne vide datoen, klokkeslættet, dommerne og andre detaljer, som vi har alle oplysninger om.Hvis du ikke ved det, kan jeg se, at din stemme er en tilpasning af et koreansk show. Showets format er ret spændende. Det handler bestemt om at synge, men deltagerne skal gætte mellem gode og dårlige sangere uden selv at høre dem synge.

Der er ' 6 hemmelige sangere ,' og hver deltager får lov til at gætte. På samme måde skal hver deltager i hver af de fem runder eliminere én person indtil slutningen.

På hvilket tidspunkt har de mulighed for at tage alle de penge, de har tjent i tidligere runder, eller lave deres endelige forudsigelse om at vinde et større beløb.Hvis de gætter rigtigt, vinder de prisen; hvis de ikke gør det, mister de alt. Showet klarer sig godt, og nu er anden sæson endelig her.

I Can See Your Voice Sæson 2 Udgivelsesdato og -tid

I december blev en specialist løsladt. Bortset fra det, hvis du spekulerer på, hvornår showet får premiere, vil det være i gang 5. januar 2022 .

Udsendelsen sendes kl 20.00 OG , så hvis du vil se det, kan du kun gøre det videre Ræv på det tidspunkt. Går du glip af premieren, har vi masser af yderligere muligheder til dig. Efter lanceringen vil showet også være tilgængeligt på streamingwebstedet.

I sidste ende vil de sangere, som deltagerne vælger, afsløre, om de er gode eller dårlige i en duetoptræden med den musikalske superstjerne, hvilket resulterer i et fantastisk musikalsk samarbejde eller et morsomt togvrag.

Hvem er i panelet 'I Can See Your Voice'?

Ligesom den foregående sæson vender fan-favoritværten tilbage til sæson 2 af 'I Can See Your Voice'. Sammen med værten, Ken Jeong , dommerpanelet omfatter skuespillerinde Cheryl Hines og fremtrædende tv-anker Adrienne Bailon .

Jewel, den Grammy-nominerede vokalist, der netop har vundet The Masked Singer som 'Queen of Hearts', er den musikalske sensation for den kommende sæson 2.

Cheyenne Jackson, en skuespiller-sangerinde, og rapperen Bow Wow er blandt de berømte gæstedetektiver/dommere. Nu ved du, hvem der kommer, er du også begejstret?

Formatet vil stort set være det samme som forrige sæson, med nogle justeringer. Du bør se sæson 1, hvis du vil forstå mere om den.

Gå ind på showet; første afsnit er allerede ude. Sæsonens andet afsnit udsendes den 12. januar 2022. Fortæl os, hvad du synes om det.