Desværre døde Marilyn Monroe i en tidlig alder af 36 år i 1962, sandsynligvis af en overdosis. Gennem årene er der blevet lavet mange film til ære for Hollywood-superstjernen. For kort tid siden udgav streaminggiganten Netflix en film ved navn Blond.

I øjeblikket er fansene ret begejstrede for at vide alt om Nogle kan lide det varmt skuespillerinde. De vil gerne vide, om Marilyn Monroe havde søskende, mens hun voksede op.Til dem af jer, der ikke ved det, lad os dele med jer, Marilyn havde en halvbror ved navn Robert Kermitt Baker og en halvsøster, hvis navn var Berniece Baker Miracle. Fortsæt med at læse videre for at lære mere om Marilyn Monroes personlige liv.

Alt du behøver at vide om Marilyn Monroes halvsøskende

Prinsen og showpigen skuespillerinde havde i alt 2 halvsøskende. Lad os fortælle jer alle en interessant kendsgerning om Marilyns liv, hun vidste ikke, at hun havde to halvsøskende, før hun var 12 år gammel.Norma Jeane Mortenson, populært kendt som Marilyn Monroe, blev født den 1. juni 1926 på Los Angeles County Hospital i Los Angeles, Californien. Marilyn vidste ikke, at hendes mor Gladys Pearl Baker allerede havde født 2 børn, før hun kom til verden.

Dengang slog Marilyns mor Gladys sammen med en mand ved navn Jasper Newton Baker. På det tidspunkt var hun kun 15 år gammel, i mellemtiden var hendes mand Jasper 24 år.

Gladys og hendes daværende mand Jasper tog imod to børn sammen. Navnene på deres børn er som følger: Robert Kermitt Baker og Berniece Baker Miracle. Hun ansøgte om skilsmisse fra Jasper i år 1923 og bad om forældremyndigheden over børnene. Kort efter kidnappede han børnene og flyttede til Kentucky med dem.

I sine barndomsdage endte Marilyn meget ofte ind og ud af plejesystemet. Hun og hendes halvsøskende Robert og Berniece havde ikke den bedste barndom.

Hvem var Berniece Baker Miracle?

Berniece Baker Miracle var halvsøster til den berømte Hollywood-skuespillerinde Marilyn Monroe. Det fulde navn på Berniece var Berniece Inez Gladys Miracle. Hun blev født den 30. juli 1919 i Venedig, Californien, USA.

Berniece, som var forfatter af profession, mødte sin halvsøster Marilyn personligt for første gang i år 1944. Desværre døde hendes bror Robert i teenageårene i 1933. Det er blevet rapporteret, at Bernieces bror Robert døde i en ung alder på 15 på grund af nyresvigt.

Berniece gik på Pineville High School. Hun voksede op med sin far, stedmor og bror, der døde, da han var 15. Hun var ikke engang klar over, om hendes mor var i live.

Berniece var gift med Paris Miracle

Berniece knyttet sammen med sin mand Paris Miracle i år 1938. Parret bød deres første og eneste barn velkommen, næsten 12 dage før Miracles 20-års fødselsdag. Deres første barn, datteren Mona Rae Miracle, sluttede sig til dem på jorden den 18. juli 1939.

Under sin graviditetsfase fik Berniece et brev fra sin mor Gladys. Gennem brevet fortalte Gladys Berniece, at hun havde en søster ved navn Norma Jeane, og Marilyn fik det samme at vide fra en ven af ​​familien.

På det tidspunkt sagde en Monroe-slægtning: 'Det ændrede alt for Norma Jeane. Hun ville gerne vide Berniece, alt om hende. De to søstre mødte hinanden for første gang i 1944.

I løbet af sit liv holdt Berniece sig væk fra rampelyset og arbejdede på mange job, såsom produktionsinspektør, bogholder og kostumedesigner. Hun døde i Asheville, North Carolina, den 25. maj 2014 i en alder af 94.

Marilyn og hendes halvsøster Berniece delte et tæt bånd

Marilyn og hendes halvsøster Berniece voksede op ret tæt. Berniece skrev endda en erindringsbog om hendes særlige bånd til Marilyn. Hun gav titlen erindringsbogen My Sister Marilyn: A Memoir of Marilyn Monroe . Ifølge forskellige rapporter var Berniece den, der besluttede Monroes gravkiste og kjole til hendes begravelse. I memoirerne væltede Berniece over sin søster Marilyn.

I memoirerne talte Berniece om sin halvsøster Marilyn og skrev: 'Der var ingen chance for at savne hende. Ingen af ​​passagererne lignede hende: høj, så smuk og frisk, og iført det, hun havde beskrevet, en koboltuldsdragt og en hat med hjerteformet dyppe i skyggen.'

I en tidligere interaktion med ina.fr spildte Berniece bønnerne efter hendes halvsøster Marilyn Monroes alt for tidlige død. På det tidspunkt fortsatte hun med at tale om, at hun troede, at Marilyn ikke begik selvmord.

Miracle fortalte til mediet, 'Jeg tror ikke, hun begik selvmord. Det kunne have været et uheld, for jeg havde lige talt med hende kort tid før. Hun fortalte mig, hvad hun havde planlagt at lave, hun havde lige købt et nyt hus, og hun arbejdede på vinduesgardinerne. Hun havde så mange ting at se frem til, og hun var så glad.”

I memoirerne talte Berniece også om deres mor Gladys mentale problemer, og hun afslørede, hvordan det førte til hendes og hendes søskendes urolige barndom. Hun skrev: 'Vi deler den samme mor, som tidligt i vores liv blev diagnosticeret som psykisk syg. Vi voksede op og følte os forladt, og selvom vi begge fik at vide, at vi var smukke og talentfulde, havde vi stadig brug for mod og styrke. Det fik vi af hinanden.”

Indtil nu har vi hørt forskellige teorier om Marilyn Monroes alt for tidlige død, og hvordan hun døde. Vi må sige, Marilyn var ret tæt på sin halvsøster Berniece Baker Miracle.

Vidste du, at Berniece Baker Miracle var halvsøster til Marilyn Monroe? Fortæl os venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.