Mens mange mennesker taler om mode, fitness, rejser og livsstil, beder en Instagram influencer om at være anderledes. Denne her er en skægget mand, der løfter skøre mængder af vægt. Nå, det er normalt at løfte vægte og poste videoer og billeder. Det der dog gør ham anderledes end andre influencer på sociale medier er, at han spiser latterlige mængder råt kød!!!!Ja, du hørte det rigtigt.

Denne IG-influencer kalder sig selv for Leverkonge . Han foretrækker at leve på sin egen specifikke måde, for han kan ikke lide at ty til en moderne livsstil, men foretrækker en mere gammeldags måde at leve på og fodre på mad.

Leverkongen spiser dyrelever hver dag. Her er alt at vide om ham og hans tilgang til fitness og en sund livsstil.Hvem er Liver King?

Liver Kings rigtige navn er Brian Johnson. Han er en social medie-personlighed, der opfordrer alle sine følgere til at leve en Forfædres livsstil at være fysisk og psykisk sund. Han kalder sig selv Leverkonge af sin kærlighed til at spise dyrelever. Ifølge ham er det en ernæringsmæssigt tæt kilde til mad.

Hvorfor følger Liver King en bizar handling med at spise lever?

Der er en grund til, at Liver King kan lide at fodre på den rå lever. Han udtaler, at den moderne verden har gjort mænd ekstremt bløde og skrøbelige. Den eneste måde at ændre det på er ved at leve mere som vores forfædre.

For at opnå det anbefaler han sine tilhængere at følge de ni forfædres grundsætninger, han har sat sig selv. Han motiverer dem også til at gennemgå en omfattende træning og spise rå lever for at forblive sunde.

Hvad er de forfædres grundsætninger, som Liver King taler om?

Den selverklærede Liver King har designet sit Ancestral-program, og han spreder ordet på tværs af sociale medieplatforme. Ifølge ham, “Den menneskelige krop er blevet perfekt betinget til et miljø, der ikke længere eksisterer. Ved at leve forfædres overvinder vi forhindringer mellem os selv og ægte sundhed og lykke. Vi omskriver misforholdet mellem, hvem vi er, og det miljø, vi lever i.'

Her er de ni forfædres grundsætninger, som han rager om.

Søvn

Ifølge ham skal man forbedre deres søvnkvalitet ved at slappe af tidligt om aftenen. Leverkongen foreslår også, at du spiser dagens sidste måltid flere timer før du går i seng og ikke bruger din telefon til at sove.

Spise

Han opfordrer sine tilhængere til at fjerne forarbejdede fødevarer, frøolier og flydende kalorier fra deres kost, da alle disse varer hæmmer et godt helbred.

Bevæge sig

Leverkongen tager tre 30-minutters gåture hver dag. Ifølge ham, ' Den velvære, der bygger ud fra balanceret bevægelse, overtrumfer behovet for forbrugsbaseret tilfredsstillelse.”

Skjold

Man skal beskytte sig mod de moderne farer, livet påfører, såsom fluor, Wi-Fi og frøolier. Leverkongen siger, at disse er reelle farer, der ender med at forstærke dit liv med en additiv effekt. De forstyrrer også dine hormoner, stofskifte og evnen til at få ordentlig søvn.

Opret forbindelse

Forbindelse med naturen er en del af den forfædres grundsætning lanceret af Leverkongen. Han foreslår at tage skoene af, gå en tur og oprette forbindelse til jorden. Det hjælper med at forbedre blodtrykket og søvnkvaliteten.

Kold

At bruge isbade er en anden ting, som Leverkongen foreslår. Ifølge ham hjælper det med at forbedre blodcirkulationen at hoppe i de kolde floder og søer eller tage et koldt brusebad. Det opbygger også kroppens modstandsdygtighed over for stress.

Sol

At tage nok solskin er et andet vigtigt aspekt, for det giver D-vitamin, der virker synergistisk med andre fedtopløselige vitaminer A og K.

Kæmpe

Nej. Leverkongen betyder ikke, at du skal slås med din nabolagsmand. Men han foreslår at sætte mål og forhåbninger og stræbe hårdt for at nå dem. Det frigiver dopamin og gør dig glad.

Bånd

Ifølge Brian var formålet med vores forfædre at beskytte menneskerne omkring dem ved at bygge husly og gå på jagt efter mad. Han indrømmer, at verden ikke længere behøver at bekymre sig så meget om disse ting. Han foreslår dog, at man bør lægge deres telefoner fra sig og bruge tid sammen med deres kære, venner og familier. I sidste ende har mennesker brug for mennesker.

Du kan udforske flere beskrivelser af disse elementer på hans hjemmeside. Ifølge nogle få mennesker er mange af Liver Kings lære ikke nødvendigvis radikale ideer. Men når de kombineres, kan de bringe et mere givende liv.

Hvor gammel er Liver King?

Ifølge nogle rapporter er Liver Kings alder 44 år fra 2022.

Hvad indeholder Liver King's Diet?

Influenseren sluger omkring et pund rå lever hver dag. Denne mængde er alt for meget for de fleste orgelbegyndere. Derfor foreslår han, at hvis nogen ønsker at følge hans diæt, skal de starte med tre ounces to gange om ugen og gradvist øge portionen. Han lever også af organ- og muskelkød fra græsfodrede dyr. Andre ting i hans kost inkluderer æggeblommer, rå fuldfed mælk og ost, fangede fiskeæg, hjemmelavet knoglebouillon og fermenterede grøntsager.

Han har lagt på sin hjemmeside, 'Jeg er ikke et hospital, jeg er ikke læge, dette er ikke lægeråd. Jeg har dog en uddannelse i biokemi.'

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Liver King (@liverking)

Ifølge mange sundhedseksperter er hans kost slet ikke sund. At spise et pund rå lever hver dag er farligt, for det kan føre til vitamin A-toksicitet.

Hvad er Liver Kings nettoværdi?

Liver Kings anslåede nettoværdi er en kæmpestor $1 million. Størstedelen af ​​hans rigdom kommer fra hans kosttilskudsmærker. Det mest populære mærke, han har skabt, er Forfædres tillæg . Han foreslår, at disse kosttilskud er til personer, der søger grundlæggende sundhed og målrettet støtte i harmoni med naturen på en gammeldags måde.

Andre sundhedsråd fra Liver King

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Liver King (@liverking)

  • Gør din søvntemperatur mellem 64 og 68 Fahrenheit, og brug mørklægningsgardiner til dit værelse skal være kulsort, mens du sover.
  • Brug Himalaya-saltlamper ved solnedgang i stedet for almindelig belysning.
  • Bær UVEX sikkerhedsbriller 2-3 timer før du går i seng.
  • Tag en søvnsammenkogt 30 minutter før du skal sove.
  • Gør det til en vane at sove på gulvet, som vores forfædre gjorde.

Hvad er dine tanker om fitness- og sundhedstilgangen foreslået af Liver King? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.