Hardy delte på sociale medier, at han og de fire medlemmer, der var i bussen med ham, alle blev behandlet for betydelige skader. Fortsæt med at læse yderligere for at lære mere om Hardy og hans turneringsholds nuværende tilstand.

Hvordan har Hardy det i øjeblikket?

I mandags tog Michael Wilson Hardy til sin Instagram og delte en sundhedsopdatering med sine fans. Han afslørede, at mens han og hans teammedlemmer var på vej hjem fra Bristol, mødte deres bus en ulykke.I sin udtalelse skrev Hardy: 'Vores ven og buschauffør har brug for dine bønner, da han stadig er på hospitalet. Hans familie er hos ham, mens han bliver behandlet, og vi trækker alle sammen og beder for ham.'

Se dette opslag på InstagramEt opslag delt af HARDY (@hardy)

Ifølge en rapport fra the Tennessean var Hardy på farten efter at have afsluttet to shows i Bristol, Tennessee, og det var præcis, da tourbussen væltede på en del af Interstate 40 West nær Nashville.

Hardy er blevet udskrevet fra hospitalet

Ja, du læste rigtigt. Det Vent i lastbilen Sangeren afslørede også, at han er blevet udskrevet fra hospitalet 'men beordret af lægerne til at komme sig i de næste par uger.'

Hardy fortsatte også med at sige, at restitutionstiden 'kan koste os ved et par shows', men han fortalte sine fans, at han og hans hold vil give dem flere detaljer om turnéen i de kommende dage.

De kendte sendte deres bedste ønsker til Hardy og hans team

Så snart Hardy delte nyheden om busulykken på den sociale medieplatform Instagram, stoppede mange fans og venner af Country-sangeren forbi kommentarfeltet på Instagram-opslaget for at give deres bedste ønsker til rockstjernen og hans turnéhold.

Det Gud skabte piger sangerinden Raelynn skrev: 'Bed for din chauffør og en fuld helbredelse i alles krop!!' i mellemtiden Fortiden er død crooner Caleb Shomo tilføjede yderligere, ' Sender al kærligheden bror.”

Tusmørke stjerne Taylor Lautner skrev: 'Jeg er så ked af min mand. Beder for din ven/chauffør.” Trommeslager Josh Devine kommenterede: 'Man. Så ked af at høre det... håber i alle kommer sig 100% hurtigst muligt! 🙏🏼😔.”

Det Girl Crush Crooner Karen Fairchild skrev: 'Sender kærlighed og bønner. Så ked af det!!!' Det Ain't Always the Cowboy sanger Jon Pardi skrev: 'Ked af at høre denne knop. Det er skræmmende ting. Bønner op! Få noget hvile.' Det Jeg ved ikke om dig sangeren Chris Lane tilføjede: 'Prayers up for y'all bud.'

Vi ønsker Hardy og alle de involverede i busulykken en hurtig bedring. Du kan give dine bedste ønsker til Country-sangeren og hans teammedlemmer i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.