Selvfølgelig vil du vide, hvordan og hvor du skal se Eternals! Lad os få dig ret til det.

MCU's Eternals udkommer den 5. november og markerer Marvels seneste indgang til listen. Det bliver en fantastisk dag for Marvel Fans. Med kun en dag tilbage, før filmen kommer i biograferne, er fans nysgerrige efter at finde ud af, om de kan se Evige ?

Shang-Chi og legenden om de ti ringe udgivelsen startede MCU's fase fire. Der er dog store planer for Evige som vil bringe helt nye ansigter og et nyt hold ud til verden med fokus på at beskytte menneskeheden mod afvigere , truslen.Gør dig klar og gør dig klar til at byde 10 nye superhelte velkommen til Marvel Cinematic Universe via Eternals. Chloe Zhao, Oscar-vinderen vil bringe en stjernebesat rollebesætning til fans.Svaret på Hvem er de evige ligger nedenfor.

Navnene i filmen inkluderer Kit Harrington, Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden, Don Lee, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Harish Patel, Lia McHugh og Barry Keoghan.

Hvor kan man se Eternals?

Det siger sig selv, Eternals udkommer fredag ​​den 5. november.

At skynde sig ned til dine nærmeste biografer for at få en hurtig dosis af de fantastiske stjerner er løsningen til at nyde dine film.

Kritikere og fans, der var en del af premieren på Eternals, roste filmen og Zhao. Denne film er ulig alle andre MCU-filmfans er stødt på. Samlet set var anmeldelserne en blast, og det var en fornøjelse for netbrugere.

Filmens post-credit-scene viste sig også at være en game-changer. * hvilket vi snart vil finde ud af.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Eternals (@eternals)

Eternals får en helt eksklusiv udgivelse i biograferne. Forbered dig derfor på en tur til dine nærliggende teatre for at modtage den tidlige dosis Eternals.

For at finde ud af, hvilket tidspunkt der passer dig bedst, skal du vælge det fra listen.

Streamer Eternals? Hvornår og hvor?

Som vi sagde, vil Eternals se en eksklusiv udgivelse i biograferne.

Dette bringer os til vores næste spørgsmål, hvornår vil det være tilgængeligt at streame?

Marvel tilhører Disney, som har Disney+, sin helt egen platform. Det er her, du kan forvente, at Marvel Movies dukker op.

Sidste år blev det meste af Marvels indhold hostet her.

Efter protokollerne for streamingvinduet forventes et hul på 45 dage. Derfor vil Eternals være tilgængelige for stream fra en foreløbig dato den 20. december.

Lige i tide til jul kan Marvel-fans nyde en godbid.