Planlægger du at prøve et af de bedste Battle Royale-spil, Fortnite på din pc? Men vent, før du går videre i processen, ved du hvor meget plads Fortnite tager i dit system, og hvad er minimumskravene til dette spil?

Uden tvivl spiser Battle Royale-spil som Fortnite, Call of Duty: Warzone og PUBG meget af din harddiskplads. Men med de seneste opdateringer har udviklere løst pladsproblemet i Fortnite. Nu sørger den krympede filstørrelse på Battle Royale-spillet for, at du kan installere og nyde andre spil på din pc og nemt kan downloade de kommende opdateringer af Fortnite uden at tænke på lav harddiskplads.Hvor meget plads tager Fortnite?

Som vi alle ved, er Fortnite kompatibel med flere platforme som pc, Mac, PlayStation og Android, og det tager forskellige lagringsdele på forskellige platforme. Så lad os se, hvor meget plads Fortnite tager på hver af disse platforme én efter én.

1. Hvor meget plads tager det på pc eller MAC?På Windows PC og Mac tager Fortnite omkring 29,2 GB harddiskplads. Tallet vil krydse 30 GB mærket efter download af de seneste patches og nødvendige opdateringer.

2. Xbox

Lagerdelen, der tages af Fortnite på Xbox One, er mindre end den, der tages på pc eller Mac. Først skal du downloade omkring 13 GB, før du går ind i installationsprocessen. Og under installationen skal du yderligere downloade omkring 5 GB nødvendige data for at nyde spillet på din enhed. På den anden side, når det kommer til Xbox Series X, skal du have 22,5 GB tilgængelig lagerplads for at nyde Fortnite på enheden.

3. Android-lager påkrævet til Fortnite

Fortnite er blandt sådanne spil, der ikke er tilgængelige i Google Play Butik, men som stadig kan spilles på Android-enheder. Du kan downloade Fortnite på Android via Epic Games-appen i Samsung Galaxy Store eller epicgames.com . Efter al download- og installationsprocessen vil Fortnite kun tage i alt 3,3 GB plads på din smartphones lagerplads.

4. Playstation

Når det kommer til PlayStation, tager Fortnite omkring i alt 18 GB plads på PlayStation 4, der inkluderer 8 GB download af data, mens resten er installationsstørrelsen. På den seneste PlayStation 5 bliver Fortnite spilbart efter at have taget 19 GB plads, men for at downloade hele spillet skal du have mindst 23 GB tom plads på din konsol.

Størrelse af andre populære Battle Royale-spil

Battle Royale-spil kræver meget tom plads på din harddisk. Det bedste eksempel på det er Call of Duty Warzone, der plejede at tage omkring 92,1 GB harddiskplads, men med de seneste opdateringer tager spillet nu kun 80 GB af lagerdelen. Dette er dog stadig et stort tal sammenlignet med andre Battle Royale-spil som Fortnite, PUBG og Apex Legend, der kun tager omkring 30 GB indbygget hukommelse.

For at være specifik tager PUBG PC omkring 30 GB harddiskplads. Hvorimod Apex Legend tager omkring 32,5 GB af din indbyggede hukommelse. Epic Games gør et godt stykke arbejde ved at reducere spilstørrelsen. Nu kan flere og flere mennesker nyde spillet uden at tænke meget på mindre lagerplads.