Efter en masse spekulationer og rygter har Google endelig tilføjet det mørke tema på deres søgemaskine til desktop-brugere. Nyheden om Googles test af mørk tilstand på deres søgemaskine kom tilbage i december. Og nu er denne funktion officiel og vil nå alle Google-brugere inden for de næste par uger, som pr Googles produktsupportchef .Den mest populære søgemaskine, Google, har introduceret dark mode-funktionen til desktop-brugere for at tilbyde dem et fuldstændig fornyet udseende og en ny browseroplevelse. Denne funktion er især gavnlig for de mennesker, der hader at rulle gennem lyse websider.

Google søgemaskine: Ny mørk tilstand

Google har arbejdet på at tilføje mørk tilstand-funktionen til sin søgemaskine i lang tid - test startede tilbage i december. Siden da har mange desktopbrugere, der bruger Google som deres standardsøgemaskine, efter sigende fået og mistet adgangen til mørk tilstand. Nu er funktionen officiel for alle desktop-brugere.

Ifølge rapporter fik nogle desktopbrugere også adgang til at aktivere den mobile webversion af Google på deres pc. Mens nogle så et hurtigt skifte søgeikon på deres Google-søgemaskine. Ingen af ​​disse to opdateringer er dog nævnt i Googles pressemeddelelse.Ja, vi havde allerede mulighed for at slå mørk tilstand til på Google for lang tid tilbage ved at bruge forskellige plugins til temaer, der findes i webshoppen. Selv de fleste af Google Apps designet til både Android og iOS havde funktionen mørk tilstand inklusive den officielle Google søgeapp.

Men nu hvor denne funktion er officielt tilgængelig på skrivebordet, vil den lette byrden for folk, der ikke ønsker at komme ind i besværet med at installere udvidelser eller ændre temaer.

Sådan aktiverer du mørk tilstand Google Search For Desktop?

Det er meget nemt og ligetil at aktivere mørk tilstand Google-søgning til desktop. Her er den trinvise instruktion, som du skal følge for at aktivere mørk tilstand.

  • Klik på de tre prikker i højre hjørne af din Google-browser.

  • Klik nu på Indstillinger, og klik derefter på Udseende.

  • Hvis du har modtaget opdateringen, vil du se muligheden for at vælge mellem Dark, Light og Device Default. Enhedens standard vil automatisk matche farven på Google Chrome i henhold til farveskemaet på din enhed. Hvorimod Mørket og Lyset optræder, som deres navn antyder.
  • Når du er færdig med at vælge den mørke tilstand, skal du klikke på indstillingen Gem.

Der er intet at bekymre sig om, hvis du ikke har modtaget opdateringen endnu, da det vil tage nogle uger for Google at udrulle opdateringen fuldstændigt. Du vil være i stand til at nyde den mørke tilstand på Google-hjemmesiden, søgeresultatsiden og søgeindstillingerne.