Josh Wardles Wordle tog internettet med storm, før New York Times købte det for en kæmpe sum af $1 million. Wordles vanvittige popularitet affødte adskillige spin-offs og alternativer.

Heardle blev født på samme måde. Den bad spillerne om at høre uddrag af en sang hver dag og gætte navnet på sangen med så færre forsøg som muligt. Nu tager Heardle Decades konceptet til næste niveau.

Hvad er Heardle Decades?

Heardle Decades er det seneste Wordle-spin-off, der er gået viralt. Det er dybest set et sanggættespil, ligesom Heardle, men det adskiller sange mellem forskellige årtier, genrer og kunstnere. Det betyder, at du kan gætte flere sange hver dag.

Spillet går under slogan 'Din daglige dosis af navn den melodi.' Hvis du har følt, at Heardle ikke er nok, så kan Heardle Decades hjælpe dig med at tilfredsstille denne trang til at være en virkelig overlegen musikvirtuos.Der er forskellige årtier i dette spil at vælge imellem, fra 1960'erne til 2000'erne. Der er også specifikke kunstnere som Duran Duran, Wham, Pet Shop Boys og George Michael. Desuden er der genrer, herunder Hip Hop.

Heardle vs Heardle Decades: Hvad er forskellene?

Heardle og Heardle Decades er ikke tilknyttet på nogen måde. FAQ-sektionen på Heardle Decades-webstedet forklarer, at Heardle er det originale 'Name that tune'-spil, der gik viralt under COVID-19-lockdownen, mens dette er et twist til det.

Heardle lader dig kun lytte til og gætte en enkelt sang hver dag. Men Heardle Decades byder på forskellige versioner af spillet, hvor du kan gætte flere sange fra forskellige årtier, genrer og kunstnere.

Når du har gættet sange i hver kategori, kan du føje dem til din dagens spilleliste og give dem en stemning. Kun de mest rigtige musikfans, der har kendskab til forskellige generationer af musik, vil være i stand til at klare det.

Hvordan spiller man Heardle Decades?

At spille Heardle Decades er meget simpelt, hvis du tidligere har spillet Heardle. Selvom du ikke har spillet det, er instruktionerne meget enkle at forstå. Følg disse trin:

  • Åbn en webbrowser og besøg Heardle Decades-webstedet.
  • Vælg nu det spil, du gerne vil spille, og klik på det.
  • Du vil se instruktionerne på skærmen. Klik på knappen 'X'.
  • Når spillet er indlæst, skal du trykke på afspilningsknappen nederst.
  • Lyt til introen, begynd at skrive dit svar, og gæt en sang fra listen.

  • For hvert forkert gæt vil flere dele af sangen blive spillet.
  • Du kan også springe en tur over, hvis du ikke kender svaret.
  • Dit mål er at gætte det rigtige navn på sangen i så færre omgange, som du kunne.
  • Efter seks omgange vil du miste niveauet.

Det er det. Du kan bruge den samme metode til at spille alle tilgængelige spiltilstande på Heardle Decades hjemmeside. Nogle af sangene kan have geo-begrænsninger, som du nemt kan omgå med et gode VPN .

Tip: Hvis du har savnet at spille et Heardle Decades-spil på en dag, kan du ændre datoen på din enhed og nyde spillet fra den foregående dag.

Del din Heardle Decades-score for at vise frem

Ligesom Heardle giver Heardle Decades også en mulighed for at dele dit partitur på sociale medieplatforme og vise dine musikalske færdigheder. Når du har gættet det rigtige navn på en sang, vil der poppe en boks op, der informerer dig om, hvor mange sekunder du tog for at få det rigtigt.

Under boksen er der en deleknap, som lader dig sende dine resultater på Facebook, Twitter og andre platforme. Resultatet vil derefter blive delt med dine venner eller følgere i små farvede kasser og et link til spillet.

Du kan også tage et skærmbillede af resultatet og manuelt offentliggøre det på sociale netværkssider. Husk at undgå at poste spoilere, mens du bruger denne metode, da det ville ødelægge det sjove for andre spillere.

Har du prøvet det endnu? Du er velkommen til at dele din oplevelse i kommentarerne.