Indisk tidligere cricketspiller, og populært kendt som Turbanator, Harbhajan Singh var ekstremt glad og begejstret i lørdags, da han tog til Twitter for at dele nyheden om fødslen af ​​en dreng med verden. Den indiske spinner, Harbhajan Singh og skuespillerinden Geeta Basra er blevet forældre igen, og denne gang er de blevet velsignet med en lille dreng. Det smukke par havde allerede en datter ved navn Hinaya Heer Plaha, og hun blev født i 2016.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Harbhajan Turbanator Singh (@harbhajan3)Indlægget af Harbhajan Singh på Twitter lød, En ny lille hånd for os at holde, hans kærlighed er storslået, dyrebar som guld. En vidunderlig gave, så speciel og sød. Vores hjerter er fulde, vores liv komplet. Vi takker den almægtige for at velsigne os med en sund dreng. Både Geeta og babyen har det godt. Vi er overvældet af glæde og vil gerne takke vores velvillige for deres konstante kærlighed og støtte.

I sidste måned lagde skuespillerinden Geeta Basra nogle smukke billeder af et overraskende babyshower på sin Instagram. Barnedåben blev nærmest organiseret af hendes venner, der bor i forskellige lande med hjælp fra hendes mand Harbhajan Singh.Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Geeta Basra (geetabasra)

Geeta Basra baby shower indlæg læste, Mine piger er de bedste! Hvilken smuk og sødeste virtuel baby shower overraskelse! Ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden jer alle sammen, men I fik mig alle til at føle mig så speciel og muntrede mig op... I sådanne tider er det, når I savner hinanden mest af ikke at kunne fejre sådanne øjeblikke sammen og så mange specielle fejringer savnet ud på... men I piger overgik virkelig jer selv! Alle sidder på tværs af forskellige dele af verden gudskelov for digitale platforme, der holder os forbundet! Tak, mine kære, og jeg er så velsignet at have dig i mit liv.

Harbhajan og Geeta ægteskabsliv

Efter at have datet i mere end 5 år besluttede den indiske ortodokse spinner Harbhajan Singh og skuespillerinden Geeta Basra at give deres forhold et navn den 29. oktober 2015. I modsætning til andre berømtheder organiserede de ikke en kæmpe fest og fest, i stedet bandt de. knuden ved et simpelt traditionelt Gurdwara-bryllup i Jalandhar, Punjab. Meget nære venner og familiemedlemmer var kun inviteret til deres bryllupsceremoni.

I mellemtiden spiller Turnbanator, Harbhajan Singh kun IPL, og han er en del af den Shahrukh Khan-ejede Kolkata Knight Riders-franchise. Harbhajan Singh har også været en del af nogle andre store franchises som Mumbai Indians og Chennai Super Kings, før han kom til KKR, og han er blandt de førende wicket-tagere i IPL's historie. I 2021 IPL spillede Harbhajan Singh tre kampe, men desværre var han ikke i stand til at vælge wickets. Apropos tallene, så har Harbhajan Singh hentet 150 wickets i 163 kampe for forskellige franchises.

På den anden side debuterede Geeta Basra i Bollywood med filmen Dil Diya Hai udgivet i 2016. Hun har også spillet en vigtig rolle i film som f.eks Toget og Zila Ghaziabad . Hendes sidste film var Låse , som var en Punjabi-film.