Hvem er snubbet til Grammy i 2023?

Tirsdag (15. november) annoncerede Recording Academy 2023 Grammy-nomineringerne, og ærligt talt har nogle af dem virkelig irriteret dem, der fulgte listen tæt. Denne gang har Recording Academy efterladt os med mere end et par snubs, da talentfulde kunstnere og værdige albums blev fuldstændig ignoreret fra listen.

Hvis du ikke er opdateret, blev legendariske kunstnere som Florence+, Rosalía og Taylor Swift afvist i store kategorier, mens talenter som Mitski og Charlie XCX ikke engang blev overvejet. Her er de største snubs fra 2023 Grammy Awards.

 • Rosalías 'Motomami' ville også have været en værdig kandidat til årets album.
 • Maggie Rogers blev fuldstændig ignoreret på trods af at hun gav os et af årets bedste albums.
 • Florence + The Machines alt-pop-triumf 'Dance Fever' nåede heller ikke med på listen.
 • 'Red (Taylor's Version)' fortjente absolut et nik for bedste countryalbum.
 • Mitskis 'Laurel Hell', en af ​​dette års tidligste triumfer, passede rigtig godt i flere kategorier.
 • Charli XCX's 'Crash' var værdig til en nominering, men kunstneren blev fuldstændig ignoreret. • Demi Lovatos 'Skin Of My Teeth' fortjente et navn under bedste rocksang og '29' passede ind under bedste rockalbum, men desværre modtog de ikke en eneste nominering i år.
 • Noah Kahans 'Stick Season', er en slående folkeballade om kærlighed tabt og malplaceret skyld, desværre modtog singlen ikke en nominering på trods af at den sendte bidrag i fire kategorier - Årets plade, årets sang, bedste amerikanske roots-optræden og bedste amerikanske roots-sang.
 • Dove Cameron fortjente et nik til den bedste nye kunstner i år efter queer-hymnen 'Boyfriend' og den skarpe politiske pop fra 'Breakfast'. Udover dette blev Lizzy McAlpines 'Fem sekunder' også fuldstændig ignoreret under den nævnte kategori.

 • Megan Thee Stallion er muligvis blevet fuldstændig slettet fra Recording Academys hukommelse. Lige siden hun modtog 'Bedste Nye Kunstner' i 2021, følte Akademiet, at dets arbejde var udført. Sidste år har hun kun én nominering. Selv blev hendes debutalbum 'Good News' ignoreret. Nu, på trods af at hun modtog store bifald for 'Traumazine', modtog hun ikke en eneste nominering i år.
 • Nicki Minaj modtog ikke en eneste nominering i år på trods af at hun havde en af ​​sommerens største sange, 'Super Freaky Girl.
 • Kanye West modtog ingen nomineringer til 'Donda 2' i år. Nå, nyheden er næppe overraskende, i betragtning af at hans kontroverser har opvejet hans talent.

Hvad er overraskelserne?

Grammy-nomineringerne i 2023 har virkelig skuffet fans som helhed, i betragtning af de ovennævnte snubs. Men hey, listen indeholder også mere end et par overraskelser. For eksempel var der ingen, der overvejede, at Gayles  Count von Count-popsang 'abcdefu' ville blive nomineret til årets sang. Det ser ud til, at medlemmerne af Recording Academy bruger mere tid på TikTok.

På den anden side er en anden overraskelse, der ser ud til at være værdig, Viola Davis' nominering. Den amerikanske skuespillerinde er blevet nomineret til bedste lydbog, fortælling og historiefortælling for sin bog, Finder mig . Hvis hun nu vinder, får Viola officielt EGOT-status. Men hey, hvad synes du om dette års snubs? Er du ikke skuffet over listen?