Den officielle synopsis af serien lyder: 'Hver nye to-timers episode vil fange hvert pars følelsesmæssige rejse, når de går fra bryllup til bryllupsrejse, til tidlig nesting og navigere i de daglige kampe, der følger med et nyt ægteskab.

De nyligt matchede par får også mulighed for at mødes og dele det gode, det dårlige og det grimme om deres unikke fagforeninger.

Efter at det otte uger lange eksperiment er slut, vil hvert par tage deres livs største beslutning: at blive gift eller blive skilt.'Mød de 5 nye par af gift ved første blik sæson 16

Sæsonen er planlagt til at have premiere d januar 2023 . Lad os nu tage et kig på de nye singler, der sagde 'I Do' til totalt fremmede. Du kender øvelsen til, hvad der vil ske i finalen.De vil tage beslutningen om at blive gift med personen eller blive skilt. Men det bliver en fantastisk rejse. Lad os tage et kig på dem.

1. Domynique og Mackinley

Domynique er 25 år og søger kærlighed. Hun havde ikke mange langvarige forhold med nogen, men hun håber på at finde kærligheden og blive lykkeligt gift.

Den 25-årige håber at finde en dejlig og kærlig mand, der vil slå sig ned med hende. Hun foretrækker meningsfulde forhold frem for slyngninger, og hun er nu blevet matchet med Mackinley.

Mackinley, på den anden side, kæmper med tillid og er blevet overrumplet af sit seneste forhold. Men han er tilbage for at prøve endnu en gang at finde nogen.

Det er udfordrende at blive såret og så have troen på kærligheden igen, men livet giver ham en chance til.

2. Kirsten og Shaquille

Kristen beskriver sig selv som en ’total pakke.’ Hun er en selvsikker kvinde, der ikke vil nøjes med noget mindre, end hun fortjener. Den 32-årige kvinde skræmmer ofte de mænd, hun dater.

Og nu hvor hun er blevet matchet, har hun fundet en, som hun kan slå sig ned med og stifte en sød familie med. Hun leder også efter en, der tror på Gud og ikke er bange for hendes succes.

Shaquille har derimod været i terapi længe og er nu klar til at tage det vigtigste skridt i sit liv. Han er klar til at slå sig ned med 'den ene', og han håber at give alt.

Han ønsker at være den type mand, han ønsker at være for sin kone. Fordi den 31-årige faktisk er åbensindet, kan dette par sandsynligvis træne og sige 'det gør jeg.'

3. Nicole og Christopher

Dette par er ulig alle andre. Nicole håbede på at møde 'den ene' gennem sine forældre, fordi hun er ret tæt på dem. Og det er virkelig fantastisk at tænke på, at hendes forældre fik ansvaret for at tage den vigtigste beslutning i hendes liv.

Det gik dog ikke som planlagt. Det er spændende for hende at være her på 'Gift ved første blik' på udkig efter 'den ene'. Nicole hævder at være en 'utraditionel pige', der leder efter et arrangeret ægteskab. Nu hvor hun har sat sin lid til eksperterne, er den 32-årige blevet dannet par med Christopher.

Christopher, den 36-årige, håber på den anden side også at finde kærligheden gennem professionelle. Personligheden har ikke været i stand til at danne meningsfulde relationer gennem dating eller andre midler.

Du vil blive overrasket over at høre, at han gik på et par dates, men ikke kunne finde kvinder af hans type. Han leder efter en seriøs og engageret i et langsigtet forhold.

Han mener, at denne serie er den ideelle måde at finde kærligheden, fordi han er optimistisk over, at den kvinde, han er parret med, faktisk leder efter et langsigtet forhold.

4. Jasmine og Airris

Jasmine har tidligere været i et par langvarige forhold, men hun har endnu ikke fundet det rigtige for hende og slå sig ned for altid.

De fleste af hendes forhold lykkedes at mislykkes, men hun er nu på fode igen og leder efter en, som hun kan tilbringe resten af ​​sit liv lykkeligt sammen med. Den 31-årige mener, at hun har haft uheld med dating.

Arris, 39, er på den anden side et fokuseret individ. Han brugte de sidste par år på at fokusere på sin karriere, men nu er tiden kommet til, at han skal starte sin egen familie. Han regner med, at eksperterne finder ham hans sande kærlighed.

5. Gina og Clint

Til sidst har vi Gina og Clint. Gina datede ikke nogen i næsten fire år, fordi hun gennemgik et smertefuldt brud. Gina er på den anden side vendt tilbage for at finde kærligheden efter flere års fokus på sig selv.

Den 36-årige har opbygget en succesrig karriere for sig selv, og trods et brud valgte hun at gøre noget positivt. Hun er nu tilbage på vejen til langvarige forhold.

Clint, 40, på den anden side vil gerne have sine egne børn, fordi familien virkelig er vigtig for ham. Han ønsker at finde en partner, som han kan stifte familie med.

Clint har stadig ikke fundet den rigtige person til ham efter 40 år. Så han besluttede at prøve at vælge en metode, der er spændende og giver ham håb om at bygge sin egen familie. Og nu er han her på 'Gift ved første blik'.

Hvad er dine tanker om par, der skal på eventyr med fremmede? Du er velkommen til at give din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.