Hvis du er en aktiv bruger af TikTok og Instagram, så skal du have hørt om Geoguessr-spillet. Geoguessr er mere et Carmen Sandiego rejsespil, som vi alle er vokset op med at spille. Med enkle ord, taber spillet spillerne et tilfældigt sted hvor som helst i verden, og det er spillernes opgave at finde ud af deres nøjagtige placering ved hjælp af de spor, der findes i deres lokalitet. Brugere kan gå rundt i området, hvor de er blevet droppet af Geoguessr.

Ikke desto mindre, hvis du ønsker at lære mere om Geoguessr, hvad er dets forskellige tilstande, hvordan man spiller dem, og hvorfor spillet er blevet så populært for nylig, så er denne artikel noget, der vil besvare alle dine spørgsmål. I dette indlæg har vi forsøgt at dække alle de emner relateret til Geoguessr, som dit sind kan komme i tanke om.Hvad er Geoguessr?

Designet af den svenske it-konsulent, Anton Wallen, er Geoguessr et webbaseret geografisk opdagelsesspil, der opstod den 9. maj 2013. Spillets koncept er meget enkelt, du vil blive droppet ethvert tilfældigt sted hvor som helst i verden, og du bliver nødt til at gætte, hvilket sted det er, ved hjælp af forskellige ledetråde i nærheden af ​​din lokalitet. Kun fra tidspunktet for udgivelsen var platformen begyndt at få tusindvis af besøgende om dagen.I starten var spillet gratis for alle brugere at spille, men med de seneste opdateringer er spillet blevet en premium platform, det vil sige, at spillet har to ansigter, betalt og ubetalt. De ubetalte brugere er begrænset til meget minimale funktioner i spillet, og de kan kun spille et spil om dagen. På den anden side får betalte brugere mulighed for ubegrænset spil, oprettelse af deres tilpassede værelser og mere eksklusive muligheder.

Man kan spille Geoguessr på Android, iOS eller endda ved at besøge dens officiel hjemmeside .

Hvordan spiller man Geoguessr?

Google Street View er et vigtigt aspekt af dette spil, som gamer giver det følelsen af ​​faktisk at være til stede på det tilfældige sted. Spillere vil blive tabt på bestemte veje eller andre dele, der er blevet fotograferet af Google Street view-kameraer. For betalende medlemmer er de tilfældige lokationer hovedsageligt fra den del af Asien og Afrika.

Spillere får ting som vejskilte, vegetation, virksomheder, klimaer og vartegn som et fingerpeg for at finde ud af den nøjagtige placering, hvor de er. De giver også mulighed for at bevæge sig frit på vejen ved hjælp af retningsstyringen af ​​Street View. Når spilleren er klar til at gætte den tilfældige placering, hvor han er, vil spillet placere en placeringsmarkør på kortet, og spilleren kan zoome ind og zoome ud på kortet efter eget valg. Efter at spilleren har gættet stedet, frigiver spillet den nøjagtige geografiske placering og giver spilleren et point i henhold til hans præstation. Punktet kan variere mellem 0 – 5000.

Hvis en spiller får 0 point, betyder det, at han har gættet en Antipode, mens hvis spilleren er i stand til at score 5000 point, betyder det, at hans gæt var inden for 150 meter fra den nøjagtige geografiske placering af det pågældende sted.

Som betalende bruger kan man oprette sit eget kort i spillet og kan endda spille på andre brugeres kort. Denne funktion forbedrer ikke kun spiloplevelsen for forskellige medlemmer, men øger også spillets konkurrencekarakter.

Med den seneste opdatering har ikke-betalende brugere kun lov til at spille 1 spil om dagen. Hvis de stadig vil fortsætte med at spille spillet i ubegrænset tid, kan de prøve Mapillary.

Forskellige spiltilstande af Geoguessr

Geoguessr tilbyder forskellige spiltilstande til både betalende og ikke-betalende brugere. Lad os tage et kort kig på dem begge.

Battle Royal

Battle royale-tilstanden i Geoguessr ligner den i andre online spil. Du bliver nødt til at konkurrere mod andre tilfældige spillere, du kan endda oprette et rum, hvis du vil udfordre dine venner i spillet. Konceptet med denne tilstand er meget simpelt, gæt den rigtige placering af, hvor du er, før timeren rammer 0, eller før du løber tør for dit liv. Den sidste mand, der står i denne tilstand, vil blive erklæret som vinderen.

Daglig udfordring

Der er ikke nogen specifik udfordring i denne tilstand. Hver dag kaster spillet en ny udfordring mod spillerne, og spillere skal fuldføre udfordringen for at optjene særlige belønninger i spillet.

Country Streak

Country Streak er blandt de mest populære tilstande i Geoguessr. Du kan spille denne tilstand som en enkelt spiller eller kan endda udfordre dine venner til en kamp. I denne tilstand skal spillerne blive ved med at gætte, hvilket land der er nævnt i rækken. Og spilleren med den højeste score vinder kampen.

Explorer-tilstande

Her har spillerne mulighed for at vælge et tilfældigt land fra det kort, som spillet har givet dem. Derefter skal spillere genkende forskellige steder i det valgte land for at tjene medaljer. Spillere med de højeste point vil tjene guldmedaljen.

Hvorfor er Geoguessr så populær?

Du undrer dig måske over, hvad der er grunden til, at Geoguessr bliver så populær i dag blandt mennesker i alle aldersgrupper? Den første grund er spillets vanedannende karakter. Vigtigst af alt er det et lærerigt spil, det er derfor, at selv forældre støtter deres børn til at spille dette spil. Det hjælper børn til at få mere viden om forskellige dele af landene.

Folk, der vil rejse verden rundt ved at sidde på deres computerstol, kan helt sikkert spille Geoguessr i timevis. Dette spil vil hjælpe med at lære om kulturerne i forskellige lande ved at sidde på computerstolen.

Afsluttende ord

Så det hele handlede om Geoguessr, hvordan fungerer det, og hvad er årsagen til dets popularitet. Spil Geoguessr, hvis du vil udforske flere lande og vil lære mere viden om deres kultur. Desuden, hvis du har nogen tvivl eller forslag vedrørende indlægget, så lad os det vide i kommentarfeltet.