Meghan Markle, hertuginden af ​​Sussex fejrer sin 39-års fødselsdag i dag. Megahl, prins Harrys kone, fejrer sin 3-års fødselsdag efter sit ægteskab. På onsdag starter hun sin rejse mod sit 39. år.

I øjeblikket er hun i sin hjemstat Californien. Okay, hvad forventer vi som fans? Et nyt billede eller en video? Ah! lad os vente på det.Ønskerne for hertuginden har dog stemt overens med den kongelige familie. Den kongelige familie tog et bud på de sociale medier for at fylde hende op med fødselsdagsønsker og gøre dagen til en helt spændende en.

Fødselsdagsønsker til hertuginden!

Den kongelige familie postede et billede på Twitter med hertuginden. Dette var under Meghans besøg i Chester.Her er opslaget på Twitter. Indlægget havde - Ønsker hertuginden af ​​Sussex et stort tillykke med fødselsdagen!

Hertuginde Kate og prins William skrev også på Twitter og ønskede Meghan på hendes dag. Indlægget blev lavet fra Kensington Palace Twitter-konto.

Indlægget lød - Stort tillykke med fødselsdagen til hertuginden af ​​Sussex i dag! t

Prins Charles, far til Harry og hans ældre bror, prins William sendte deres virtuelle ønsker gennem deres Instagram-opslag.

Indlægget lød -Tillykke med fødselsdagen til hertuginden af ​​Sussex!

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Clarence House (@clarencehouse)

Fest og balloner på vej?

Nix! Desværre søger Meghan ikke at ansætte Oprahs festplanlægger, og hun planlægger heller ikke at være vært for en overdådig fest.

Hun vil gerne holde sin 'særlige dag' privat. Privatlivets fred vil helt sikkert omfatte prins William, hendes mand og Archie og Lilibet, deres to børn. Den private affære vil finde sted i Montecito, Californien, hvor Meghan i øjeblikket er placeret.

Lige siden deres andet barn har hertuginden formået at holde og intunere en lav profil. Efter babyens velkomst i juni valgte prins Harry og Meghan orlov.

I en erklæring meddelte parret også deres utilgængelighed.

Mens hertugen og hertuginden er på forældreorlov, vil Archewell fortsætte med at udføre vigtigt arbejde og udgive historier på webstedet, lød indlægget efter Lilibets fødsel.

Vi glæder os til at se dig!

Parret fortsætter dog med at udvide deres bestræbelser og administrere deres velgørenhed, selv mens de holder sig væk fra rampelyset.

I juli sendte parret også generøse donationer af bleer til en organisation, der støtter uhuse, mødre og børn.

Her kommer indlægget fra Harvest Home.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Harvest Home (@harvesthomela)

Der stod – Paller og paller med bleer … vi er så taknemmelige!

Disse bleer ankom for nylig til vores nye Pico-Robertson Home, og vi kunne ikke være mere taknemmelige over for Archewell Foundation, hertugen og hertuginden af ​​Sussex, og @proctergamble og @pampersus for den utrolige donation gennem deres Million Acts of Love-kampagne. Tak, fordi du hjælper os med at sikre, at vores beboer- og alumnefamiliers behov bliver opfyldt!

Nå, det er den slags generøse, som hertugen og hertuginden er!

På Meghans fødselsdag ønsker vi desuden hende sundhed og lykke.