Gratis Fire-indløsningskoder er den bedste måde at få hænderne over eksklusive genstande i spillet uden at bruge rigtige penge fra lommen. Indiens nummer et Battle Royale-spil, Free Fire, er berømt for sin moderigtige og lukrative samling af in-game kosmetik og skins, men hver af disse varer kommer til en fantastisk pris. Som Free Fire-spiller skal du investere i in-game valuta, altså Diamond, hvis du vil købe alle disse eksklusive genstande. Men de fleste af Free Fire-spillerne er teenagere, og det er næsten umuligt for dem selv at arrangere denne enorme mængde penge. Så for at lette deres problem er vi her med alle de fungerende Free Fire-indløsningskoder til 6. juli.

Disse 12-cifrede Free Fire-indløsningskoder er officielt frigivet af spiludviklerne, og spillere kan bruge dem til at få eksklusive genstande i spillet i deres beholdning uden at bruge en eneste krone fra lommen. Sammen med alle arbejdskoderne har vi i denne artikel også delt trin-for-trin guiden, som du kan bruge til at indløse disse koder i dit spil. Vær hurtig, og grib den eksklusive mulighed, inden koden udløber.Hvordan indløser man brandkoder?

Det er en cakewalk at indløse Free Fire-koder og optjene eksklusive belønninger i dit spil. Alt du skal gøre er bare at følge nedenstående trin, og vi kan garantere ved slutningen af ​​denne artikel, at du vil have dit yndlingsvåbenskind og andre moderigtige genstande med dig i spillet. Så lad os komme videre med trin-for-trin guiden.  • Besøg først det officielle Free Fire-indløsningswebsted. For nemheds skyld er her det direkte besøg link til hjemmesiden.

  • Log på via en hvilken som helst metode, der inkluderer Facebook, Google, Apple ID, Huawei, Twitter og VK. Login-optagelsesmetode, hvormed du har oprettet din Free Fire-konto.

  • Når du logger ind med dit ID, vil du have indløsningssiden foran dig. Indtast en af ​​de 12-cifrede indløsningskoder, der er nævnt i denne artikel. Og derefter klik på bekræft. Du vil have en dialogboks på din skærm, der beder dig trykke på ok. Klik på Okay knappen for at gå videre.

Det er det. Du vil nu modtage en e-mail i spillet, der indeholder din gratis belønning.

Garena Free Fire-indløsningskoder til 6. juli

Her er samlingen af ​​alle Free Fire-indløsningskoder, som vil hjælpe dig med at optjene nogle eksklusive belønninger i spillet den 5. og 6. juli.

Bemærk : Som Free Fire-spiller skal du huske på, at indløsningskoder gives af udviklerne selv, og de er kun tilgængelige i en kort periode. Mens nogle indløsningskoder også er serverspecifikke. Brug derfor nedenstående indløsningskode, før de udløber.

    FFMC6UR5ZNJQ ​​–Brug denne indløsningskode for at få en gratis gammeldags tyvekasse til våben. FFMC2SJLKXSB –Brug denne indløs kode for at få en gratis 2x brændende sands våben tyverikasse. XLMMVSBNV6YC– Brug denne indløsningskode for at få en gratis 2x Winterlands våbenbyttekasse. LH3DHG87XU5U– 1x Diamond Royale Voucher og 1x Weapon Royale Voucher PATJTUA29UU– 1x Diamond Royale kupon

Så disse var alle de fungerende indløsningskoder for 5. og 6. juli. Fortsæt med at besøge vores hjemmeside for at få den daglige dosis af Free Fire-indløsningskoder.