Skuespilleren Kartik Aaryan har for nylig startet optagelserne til sin kommende film 'Freddy'. Og nu er vi oppe med endnu en interessant opdatering for Kartik Aaryan-fans!Filmen, som bakkes op af Ekta Kapoor, siges at have henvendt sig Alaya F at stjerne over for Kartik Aaryan .

Ud fra en rapport siges det, at der har været samtaler mellem Alaya F og skaberne af filmen fra selve starten. Og nu ser det ud til, at hun måske slutter sig til Freddy-holdet officielt ved at dele skærmpladsen med Kartik Aaryan.

Ifølge rapporten var der udover Alaya et par andre muligheder for at spille hovedrollen i filmen. Alaya ser dog ud til at være næsten endelig nu.Kartik Aaryan til at dele skærmpladsen med Alaya F i Freddy?

Rapporten afslørede også, at Alaya ville spille en interessant rolle i Freddy, som er hindi-genindspilningen af ​​U-Turn.

Med dette ville fans være endnu mere begejstrede for at se kemien mellem Kartik Aaryan og Alaya! er det ikke?

Kartik Aaryan har delt et opslag på sin Instagram-konto for et par dage siden om, at han har startet sit skydeprogram efter 5 måneder. Kartik startede optagelserne af sin kommende film Freddy, som siges at være en mørk romantisk thriller.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af KARTIK AARYAN (@kartikaaryan)

Filmen har allerede skabt nok buzz blandt hans fans. Og nu, hvor Alaya er trukket ind, ville det være mere spændende at se, hvordan fans reagerer på dette par sammen på skærmen.

Filmen 'Freddy' bliver styret af Shashanka Ghosh, som tidligere har instrueret 'Veere Di Wedding'. Filmen er co-produceret af Ekta Kapoor og Jay Shewakramani under henholdsvis produktionsbannerne Balaji Telefilms og Northern Lights Films.

Ekta Kapoor og Shashanka Ghosh er tidligere gået sammen om deres hitfilm, Veere Di Wedding. Og nu ser Ghosh ud til at være mere end begejstret for at have et utroligt team til at arbejde på deres næste projekt, Freddy.

Tidligere afslørede Ekta Kapoor, at hun var glad for at have Kartik i sit produktionsprojekt. Hun sagde også, at Freddy vil være endnu en unik film for skuespilleren. Hun sagde, jeg er begejstret for at have Kartik ombord. Hans valg af emnet har altid været unikke, og denne er ikke anderledes. At samarbejde med Jay gør det endnu mere specielt.

Freddy markerer også Kartik Aaryans første samarbejde med Ekta Kapoor. Kartik delte også for nylig, at han er begejstret for at arbejde med teamet af Ekta Kapoor, Jay Shewakramani og Shashanka Ghosh på denne nye rejse for Freddy.

Kartik Aaryan har en masse film i sin kitty bortset fra Freddy. For nylig delte skuespilleren sit første look fra den kommende film, Captain India, hvor han vil blive set som pilot. Filmen instrueres af Hansal Mehta. Den anden række af film for skuespilleren inkluderer Ram Madhvanis Dhamaka, Anees Bazmees Bhool Bhulaiyaa 2 med Kiara Advani i hovedrollen.

Han har også hindi-genindspilningen af ​​Telugu-succesfilmen Ala Vaikunthapurramuloo og Sameer Vidwans-instrueret næste.

Alaya, der er datter af skuespillerinden Pooja Bedi, har derimod fået sin debut med filmen Jawaani Jaaneman, der også havde Saif Ali Khan og Tabu i hovedrollerne.

Hold forbindelsen til dette rum for at få flere opdateringer om filmen Freddy!