For dem, der har ventet spændt på at gå tilbage til biograferne og se noget højoktan fuld-action underholdning, har vi nogle gode nyheder til dig. Vi er nu med udgivelsesdatoen for de mest populære Universal Pictures-filmserier, Fast and Furious 9. Vigtigst af alt, vil den blive udgivet i biograferne i nærheden af ​​dig. Filmen får premiere i Indiens biografer den 5. august, og den er blandt de første højbudgetfilm, der vil blive eksklusivt udgivet i biograferne i 2021. Actionthrilleren Fast and Furious 9 vil være tilgængelig at se i Engelsk, hindi, tamil, telugu og kannada.Historien om Fast And Furious

Historien om Fast and Furious startede som en ulovlig gaderacerbegivenhed, men med tiden viste det sig til, at et hold med familie blev involveret i røveri og spionage. Franchisen anses for at være blandt de mest populære og succesrige Hollywood-serier, der udgives i Indien, og indtil nu har den indsamlet mere end $5 milliarder på verdensplan lige siden udgivelsen af ​​dens første film, Fast and Furious 1 i 2001.Historien om Fast and Furious 8 slutter med, at Dom (Vin Diesel) og Letty (Michelle Rodriguez) nyder et fredeligt liv ved stranden med deres nyfødte søn, Brian Marcos. I samme øjeblik bliver de bedt om at hjælpe med at stoppe en farlig plan, der er ved at blive iværksat.

Fast and Furious 9 er fuld af action og drama, utrolige biljagter og scener, der vil holde din mund åben. Ikke sikker på jer, jeg venter spændt på at se raketscenen, når en raket driver en bil ud i rummet.

Fast And Furious 9 officielle trailer

Den niende del af den mest succesrige Fast and Furious-serie, Fast and Furious 9 eller også kendt som F9, som allerede er udgivet i lande som USA, Canada, Kina, Rusland, Korea, Hong Kong og Mellemøsten. Og ifølge rapporterne, der kommer ud, har der været en stor stigning i fanskaren af ​​Fast and Furious-serien efter udgivelsen af ​​deres seneste aflevering. Men filmen blev udgivet efter en forsinkelse på mere end et år, alt takket være den igangværende coronavirus-pandemi.

Fast and Furious 9 er instrueret og co-skrevet af Justin Lin og Daniel Casey. Det er en fortsættelse af Furious skæbne udgivet i 2017, og med denne nye udgivelse har der været 10 film i fuld længde i Fast and Furious-serien.

Fast and Furious 9 er fuld af stjerneansigter som Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Chris bridges, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron, John Cena, Cardi B og Ozuna.

Så gør dig klar til at nyde Fast and Furious-turen med F9 i dine nærmeste biografer fra den 5. august på engelsk, hindi, tamil, telugu og kannada.