For de ukyndige, lad os dele med dig, Den grå mantraumatiserede skuespilleren og Eva Mendes har været sammen i mere end et årti nu. De to af dem begyndte at date i år 2011. Læs videre for at vide, hvad Eva havde at sige om Ryan Gosling.

Eva Mendes omtaler Ryan Gosling som sin 'mand' i et nyligt tv-interview

Under et interview i torsdags Ghost Rider Skuespillerinden promoverede Ronald McDonald House-velgørenheden på 'Today Australia', og midt i interviewet kaldte hun Ryan Gosling, 'sin mand' efter at være blevet spurgt om sin tid Down Under.Mor til to sagde: 'Jeg elsker det her. Alle er fantastiske, alle byder os velkommen, det har været så smukt. Min mand Ryan er her ... og vores børn er her, vi har det bedst.'Eva og Ryan deler to døtre ved navn Esmeralda og Amada. Senere spøgte hun om sin 'almindelige' ægtefælle kort efter, at værterne for programmet  Karl Stefanovic og Allison Langdon havde opsat en shirtløs video af Ryan fra filmen Skør dum kærlighed.

Mendes tilføjede yderligere: 'Ja, det er mit liv, desværre. Han er en fantastisk kok, og han bager. Jeg fik den korte ende af stokken, ikke!” Hendes kommentarer sendte parrets fans i vanvid.

En fan postede klippet fra hendes interview på Instagram og skrev: 'Endelig fik vi det. Jeg håber, at der ikke er anden grund til at annoncere dette nu.' En anden sagde: 'Hun har en vielsesring på', mens en tredje tilføjede: 'Tillykke.'

Eva Mendes udløste ægteskabsspekulationer i sidste uge

Ja, du læste rigtigt. Evas og Ryans ægteskabsspekulationer begyndte at svirre i luften i sidste uge. På det tidspunkt postede Eva et snap af sin håndledstatovering dedikeret til hendes mangeårige partner Ryan Gosling.

Tirsdag morgen blev Der var engang i Mexico star delte et billede af sin håndledstatovering på den sociale medieplatform Instagram. Hendes håndledstatovering lød 'de gosling', hvilket betyder 'af Gosling'.

I den latinamerikanske kultur tilføjer kvinder 'de' eller 'of' til deres efternavn, efter at de er blevet spændt på at slutte sig til de to monikere. Det ser ud til, at det var den unikke måde for Eva at genindføre sig selv som Eva Mendes de Gosling.

I løbet af de sidste par år har Eva og Ryan holdt deres romantik privat. De har næsten ikke talt om deres forhold offentligt. I år 2016 var luften fyldt med forlovelsesrygter om parret. Rapporterne blev aldrig bekræftet af parret. Sidste år blev hun knipset med en fantastisk ring på fingeren, men så forblev parret også mor.

Tror du Eva Mendes og Ryan Gosling er gift? Fortæl os venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.