Sæson 1 af Euphoria havde premiere den 16. juni 2019 og bestod af 10 afsnit. Mange seere nød showet, og de ser ivrigt frem til sæson 2. Den foregående sæson blev udgivet for omkring to år siden. Nå, ventetiden er forbi for alle, showet kommer helt sikkert tilbage med en utrolig sæson 2, og vi har opdateringer til seerne. Serien følger Rue, en 17-årig heroinmisbruger, der netop er ude af rehabilitering, og som ikke har til hensigt at forblive ren. Dette er et amerikansk show, der er baseret på en israelsk serie af samme navn Euphoria.Euphoria Sæson 2 Forventet udgivelsesdato

Desværre er der ikke sat nogen officiel udgivelsesdato for sæson 2 af Europhia. Det var meningen, at showet skulle starte optagelserne i 2020, men det blev udskudt på grund af pandemien, men det er allerede i produktion. Eric Dane sagde, at showet endelig var i produktion i marts 2021. Nå, vi kan forudsige en udgivelsesdato for sæson 2. Den første sæson af Euphoria, som bestod af ti afsnit, tog cirka otte måneder at producere; derfor, baseret på denne antagelse, vil anden sæson af Euphoria højst sandsynligt blive udgivet i begyndelsen af ​​2022. Også med et tweet fra det officielle hold den 12. juni 2019 blev det annonceret, at Euphoria er blevet fornyet til sæson 2.

Euphoria sæson 2 Teaser

Nå, det er bestemt skuffende at vide, at der endnu ikke er nogen udgivelsesdato for sæson 2. Men det fik vi dækket i bytte for en teaser af sæson 2, der blev delt af Zendaya (Rue). Skuespillerinden postede en kort video på Instagram, der viser Rue (sig selv) og Jules (Hunter Schafer) stjæle hinandens blik på skolens gang. Indlægget blev uploadet den 17. juni 2021 med billedteksten Happy 2 Years Euphoria Anniversary … vi ses snart :). Her er det opslag, hun delte til sine følgere:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Zendaya (@zendaya)

Euphoria Sæson 2 Kommende rollebesætning

For dem, der ikke har set den første sæson af Euphoria, inkluderer nedenstående information spoilere.

Hvis du så det sidste afsnit af sæson 1, ved du, at vi blev efterladt på en cliffhanger. Hvis du ikke har hørt, annoncerede Sam Levison for nylig, at Rue Bennet ikke døde i slutningen af ​​den foregående sæson, hvilket er fantastiske nyheder for Zendaya-beundrere. Du kunne også undre dig over, hvad der skete med Jules (Hunter Schafer), som forlod området med et tog. Schafer anerkendte Jules tilbagevenden på en bestemt måde for sæson 2 i et interview med Entertainment Weekly. Selvom den kommende sæson vil give en hel del klarhed.

Zendaya annoncerede også på Twitter, at hun vil gentage sin rolle som Rue i lanceringen af ​​den nye. Ifølge tweetet blev opkaldet for nylig. Kan ikke sige tak nok for den støtte, vi har set, wow...

Gia vil også optræde i den kommende sæson af Euphoria, hvor hun vil spille en stor rolle og have en episode, der hovedsageligt fokuserer på hendes karakter. Så endnu er der ikke frigivet nogen oplysninger om de yderligere rollebesætningsmedlemmer, der vil slutte sig til holdet i den kommende sæson.

Pause i produktionen i 2020 og nogle indlæg

Nå, showet blev stoppet i 2020 på grund af pandemien, som blev anmeldt af trænerstaben via twitter. Indlægget bestod i, at vi sætter produktionen på pause indtil videre for at sikre, at alle på vores rollebesætning og besætning forbliver i sikkerhed. rolig. vi kommer stærkere tilbage end nogensinde før.

Inden showet blev stoppet, blev nogle indlæg fra Euphoria-twitterkontoen delt på Twitter under hele optagelsen. Her er et af indlæggene:

Euphoria-specialepisoder vandt tre Emmy-nomineringer i år, som blev opdateret den 13. juli 2021.