Tidligere forblev Walmart åben ved næsten alle særlige lejligheder, inklusive Thanksgiving. Deres tidsplan har dog ændret sig i løbet af de sidste to år. Alle forretninger i hele USA har været lukkede siden 2020.

Er Walmart åben på Thanksgiving Day 2022?

Nix. Walmart Stores vil ikke være åbne på Thanksgiving Day 2022. Hvis du planlagde at besøge det nærliggende sted den 24. november, bliver du nødt til at foretage ændringer i dine planer, da Walmart vil være lukket ligesom i 2020 og 2021.Inden da forblev Walmart åben på Thanksgiving hvert år. Ikke kun det, men en stor skare ankom til butikkerne for at få deres sidste øjebliks behov til den særlige lejlighed. Det sker dog ikke i år.Hvorfor er Walmart lukket på Thanksgiving Day?

Walmart har via en pressemeddelelse bekræftet, at alle dets butikker vil være lukket den 24. november/Thanksgiving Day 2022. Detailkæden har nævnt grunden til at holde butikkerne lukket for at sige 'tak' til holdene for deres dedikation og hårde arbejde .

At lukke vores butikker på Thanksgiving Day er en måde, hvorpå vi siger 'tak' til vores teams for deres dedikation og hårde arbejde i år. Vi håber, at alle vil benytte lejligheden til at være sammen med deres kære i det, der altid er en speciel tid ', står der i pressemeddelelsen.

Sidste år udtalte administrerende direktør Dacona Smith, at butikkerne holdes lukket på Thanksgiving for at ære medarbejdernes indsats i hårde tider.

Walmart holder åbent på onsdag for dine Thanksgiving-behov

Heldigvis vil alle Walmart-butikker holde åbent på onsdag, en dag før Thanksgiving Day. Hvis du har brug for noget til den særlige dag, skal du bare planlægge dit besøg i almindelig åbningstid. Normalt åbner Walmart-butikker kl. 06.00 og lukker omkring kl. 23.00.

Nogle steder holder også åbent i 24 timer. Du skal ringe til den butik, du planlægger at besøge, før du går ud af dit hus. En anden mulighed er at bestille dine ting fra Walmart.com, men det kan tage noget at levere.

Vil Walmart åbne på Black Friday 2022?

Ja. Walmart forbliver åben på Black Friday 2022. Åbnings- og lukketiderne vil variere alt efter lokationen. Du skal tjekke den ændrede tidsplan, før du går ud. Vi holder dig opdateret, når tiderne er officielt bekræftet.

Walmart har også annonceret, at de vil begynde at tilbyde tilbud på populære gavekategorier før Black Friday. De køb, der er foretaget den 1. oktober eller senere, kan returneres til og med den 31. januar 2023.

Der vil være masser af tilbud og tilbud på alle varer. Vi har et separat opslag på vores hjemmeside, hvor vi har håndplukket de bedste tilbud fra Walmart. Glem ikke at se på det.