Emily In Paris er uden tvivl en af ​​de bedste serier, som folk så under pandemien og fangede deres hjerter. Med i alt 10 afsnit havde dette show premiere i oktober 2020. Emily Cooper, en marketingekspert fra Chicago, er rekrutteret til at bringe et amerikansk perspektiv på et marketingbureau i Paris i denne fortælling. Plottwist opstår, når hun kæmper for at vænne sig til sine nye omgivelser; showets modesans var showets mest fremtrædende valg. Emilys forsøg på at tilpasse sig livet et nyt sted var fokus i den første sæson. Sæson 2 af Emily In Paris bliver en efterfølger af det. Vente! Er der en chance for en anden sæson? Nå, vi er her for at give dig nogle opdateringer til det spørgsmål.

Emily In Paris sæson 2-opdateringer

Den første sæson var så god, at den allerede blev kaldt et af de bedste Netflix-shows. Som et resultat spildte OTT-kongen ikke noget tid med at annoncere den anden sæson. Sæson 2 af Emily In Paris blev annonceret den 11. november 2020, og fans var ekstatiske!Sæson 2-meddelelsen blev lavet af en note fra Sylvia Emilys arbejdsgiver, som skrev om, hvordan vi har brug for, at Emily bliver her. Emily In Paris vil højst sandsynligt blive forlænget med en anden sæson, ifølge notatet. Men på grund af pandemien var produktionen omhyggelig.Emily In Paris sæson 2 i produktion

Som vi tidligere sagde, blev sæson 2 af Emily In Paris bekræftet, men var endnu ikke i fuld produktion på grund af epidemien. Men langt om længe er de vidunderlige nyheder for Emilys tilhængere og kærligheder ankommet. Sæson 2 er endelig i gang, med optagelserne, der startede mandag den 3. maj 2021. Udtalelsen kom på Emily In Pariss officielle Instagram-konto. Annonceringen indeholdt en video af rollebesætningsmedlemmerne, der udtrykte deres taknemmelighed for produktionens optagelser, samt sætningen We're Back! Så her er videoen.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Emily In Paris (@emilyinparis)

Der var ikke kun en video, men der var også en dejlig note, som du kan læse her.

Nye medvirkende medlemmer slutter sig til holdet

Bortset fra de tidligere rollebesætningsmedlemmer annoncerede Netflix officielt den 24. maj 2021, at der vil være nogle ekstra medvirkende, inklusive Jeremy O. Harris, Lucien Laviscount og Arnaud Binard.

'Jeremy O. Harris skal spille en ikonisk modedesigner, Lucien Laviscount vil slutte sig til som en brite, der kommer ind under Emilys hud, før hun begynder at kunne lide en sarkastisk charme, og Arnaud Binard vil gæstestjerne som festdrengens ejer af en populær natklub i Saint Tropez ,' ifølge opslaget.

Nå, produktionen er stadig i gang, og castets venskab på skærmen er blevet endnu større bag kulisserne. De har skrevet om, hvor sjovt de har det. Her er det fantastiske opslag, som Emily har delt på sin Instagram.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Lily Collins (@lilyjcollins)

Emily skulle også vende tilbage til sin hjemby i USA i slutningen af ​​den foregående sæson. Vil hun træffe et valg? Der er også mange ubesvarede spørgsmål for seerne, såsom hvad der vil ske mellem Gabriel og Emily, og om Camille er klar over deres forhold. Alt dette vil højst sandsynligt blive afsløret i sæson 2. Sæson 2 af Emily In Paris forventes at få premiere i slutningen af ​​2021 eller begyndelsen af ​​2022. Mens de venter på sæson 2, kan seerne binge-se den første sæson på Netflix og holde sig opdateret på andre officielle opdateringer ved at holde dig opdateret med os.