Den britiske singer-songwriter Ed Sheeran har annonceret planer om at samarbejde musikalsk med BTS, og fans er ekstatiske. Alle i disse dage ønsker at arbejde med BTS. De er verdens største boyband, og de er hovedsageligt sammensat af syv fyre med distinkte vokaler og musikalske interesser, der passer til enhver genre.

You name it: rap, R&B, EDM, country og så videre. Alle BTS' samarbejdsnumre indikerer, at de har berørt alle dele af musikverdenen. Det er ikke overraskende, at så mange musikere er fascinerede. Med væksten i deres popularitet står flere vestlige kunstnere i kø for at samarbejde med dem.

Under et interview med Most Requested Live afslørede sangeren nyheden og tilføjede, at jeg virkelig arbejdede med BTS på deres sidste plade, og jeg har lige skrevet en sang til deres kommende plade. De er også som meget, super seje fyre.Han nævnte derefter, at han tidligere havde samarbejdet med BTS om sangen Make It Right, som blev udgivet som en del af boybandets 2019-album Map of the Soul: Persona. Udover at diskutere sit samarbejde med BTS, udtrykte Sheeran også interesse for den moderne musikindustri og roste vokalisterne Olivia Rodrigo og Billie Eilish for at have udgivet de bedste plader i verden.

The Shape of You-sangeren droppede for nylig hovedsinglen med titlen Bad Habits fra sit kommende studiealbum.

Gruppens agentur, Big Hit Entertainment, har bekræftet det, ifølge en Soompi-rapport: Det er rigtigt, at Ed Sheeran bidrager i BTS’ nye sang.

Læs også: #FreeBritney forklarede: Alt hvad du behøver at vide

Efter annonceringen er fans blevet sindssyge.

Efter nyhederne fra sangeren og gruppens agentur er fansene, eller hvad vi kalder BTS Army, overlykkelige, og sådan reagerer de på nyhederne på Twitter.

En anden fan skrev på Twitter:

Drengene har fanget hjerterne hos millioner af mennesker rundt om i verden og er blevet den største sensation. Deres musik sætter dem i stand til at kommunikere budskaber, der er rige på metaforer og kulturelle hentydninger.

Ikke kun det, men deres blanding af hiphop og EDM har vist sig at være populær. Med millioner af solgte cd'er har bandet optrådt for udsolgte publikum på stadioner. Desuden har en række vestlige musikere som Nicki Minaj, LAUV, Sia, Becky G, The Chain Smokers, Steve Aoki, Lil Nas X, Zara Larson, Halsey, Charli XCX og mange flere samarbejdet med det koreanske boyband.

I juli udgiver K-Pop-gruppen en cd-version af deres seneste engelske hit Butter. Det er dog uvist, om BTS's nye samarbejdsnummer med Ed Sheeran vil blive inkluderet i CD-versionen af ​​Butter, eller om det vil blive udgivet som en del af et separat album. Vi kan ikke bekræfte detaljerne, sagde Big Hit Music, da han blev spurgt, om sangen ville blive udgivet i juli.