Nyheden om, at Dwayne The Rock Johnson og Amazon Studios samarbejder om en ny feriefilm, er helt nøjagtig. Filmens titel er Red One, og vil blive skrevet af Fast and Furious-forfatteren Chris Morgan. The Rock vil selvfølgelig spille hovedrollen i filmen. The Rocks fans er ovenud glade for denne overskrift.Ifølge deadline annoncerede Dwayne Johnsons Seven Bucks Productions og Amazon Studios mandag, at de arbejder på et manuskript til actionthrilleren Red One. Nå, oplysningerne om udgivelsen er ikke bekræftet endnu, fordi manuskriptet stadig skrives, men vi har en forudsigelse. Filmens produktion vil højst sandsynligt begynde i 2022, med en udgivelsesdato i ferien 2023, da hovedkonceptet er en feriefilm.

'Red One' angivet som en unik film

Red One beskrives også som en globetrottende action-eventyrkomedie i fire kvadranter, der forestiller et helt nyt univers at udforske inden for feriegenren af ​​Amazon i en officiel erklæring. Johnson The Rock har haft usædvanlig travlt i den seneste tid, med hovedrollen i en række tv-shows og film, der er planlagt til 2022. Og flere af dem er produceret af Seven Bucks Production.Ifølge Amazon og Seven Bucks betegner 'Red One'-filmen et unikt koncept for en film, der kunne bidrage til at gøre den ikke bare til en storfilm, men også en bestræbelse, der kunne nærme sig mere end underholdning i adskillige industrier og virksomheder. Dette indebærer, at den kommende film bliver mere end blot et billethit.

Johnsons kommentarer til Red One

Lad os tage et kig på nogle af Johnsons udtalelser frem til deadline. Johnson siger til Deadline, Hold my Mana, fordi det her er spændende. Vores Seven Bucks er meget positive på vores partnerskab med Amazon Studios, som understøttes af noget innovation, en vis fremsynethed og en masse positiv energi og passion. Jen Salke og hendes teams vision og ambition om at skabe et enormt, sjovt og unikt Red One ferieunivers for familier over hele verden har gjort mig meget imponeret.

Seven Bucks Productions er også en pioner inden for at udvikle unik og interessant underholdning for familiemedlemmerne, og vi er overbeviste om, at Red One vil videreføre den tradition, blev udtalt af Jennifer Salke, chef for Amazon Studios. Red One er utrolig speciel for mig, og det er en historie, jeg har ønsket at fortælle i årevis, udtalte Hiram Garcia.

Godt, besætningen er allerede pumpet til optagelsen, og de planlægger noget væsentligt. Fans bliver nødt til at vente på udgivelsen af ​​filmopdateringerne, men i mellemtiden kan de se Johnsons kommende film.