På grund af sin sygdom kunne Taylor ikke deltage i begivenheden, hvor resten af ​​medlemmerne af Duran Duran blev gensynet. Han skrev et brev for at markere lejligheden, som blev læst op af hans bandkammerat og frontmand Simon Le Bon.Andy Taylor lider af trin 4 prostatakræft

Le Bon læste brevet på Taylors vegne og afslørede, at han kæmpede med fase 4 prostatakræft i fire år. 'For godt fire år siden blev jeg diagnosticeret med fase fire metastatisk prostatacancer,' stod der i brevet.

'Mange familier har oplevet den langsomme forbrænding af denne sygdom, og vi er selvfølgelig ikke anderledes; så jeg taler fra en familiefars perspektiv, men med dyb ydmyghed over for bandet, de største fans en gruppe kunne have og denne enestående anerkendelse,” læste Le Bon videre.Taylor skrev, at hans tilstand 'ikke umiddelbart er livstruende, men der er ingen kur.' Han modtager livsforlængende behandling. 'På trods af mit holds enestående indsats, måtte jeg være ærlig på, at jeg både fysisk og mentalt ville rykke mine grænser. Men intet af dette har eller bør forringe, hvad dette band (med eller uden mig) har opnået og holdt fast i i 44 år,” tilføjede han.

Taylor sagde, at han var skuffet over at gå glip af Rock & Roll Hall of Fame Show

Den 61-årige guitarist tilføjede: 'Vi har haft et privilegeret liv, vi var lidt frække, men meget søde, lidt flirtende, men meget velklædte, lidt fulde af os selv, fordi vi havde så meget at give, men som jeg' har sagt mange gange, når du føler den kollektive, instinktive, beslægtede kreativitetsånd blandet med ambitioner, bevæbnet med en gruppe über seje fans, ja, hvad kunne der overhovedet gå galt?”

Han udtrykte endvidere sin skuffelse over ikke at kunne deltage i lejligheden, og afslørede, at han endda havde købt en ny guitar til arrangementet. ”Jeg er meget stolt af disse fire brødre; Jeg er beæret over deres holdbarhed, og jeg er glad for at modtage denne pris. Jeg har ofte tvivlet på, at denne dag ville komme. Jeg er meget glad for at være til stede for at se dagen,” læste Le Bon fra brevet.

Guitaristen sluttede sig til Duran Duran i 1980

Andy Taylor sluttede sig til bandet i april 1980, men forlod i 1986 for at begynde sin solokarriere. Han vendte tilbage i 2001 og deltog på en række succesfulde koncerter, men stoppede til sidst igen i 2006.

Duran Duran, som i øjeblikket består af Nick Rhodes, Roger Taylor, John Taylor og Simon Le Bon blev dannet i 1978 og er kendt for at toppe de amerikanske hitlister i 1980'erne med sange som f.eks. A View to a Kill og Refleksen.

Le Bon reagerede også på sin tidligere bandkammerats helbredstilstand og sagde: 'Det er ødelæggende nyheder at vide og finde ud af, at en kollega... Ikke en kollega, en makker, en ven, en af ​​vores familie ikke kommer til at være her ret længe .'

Hold øje med dette rum for flere nyheder og opdateringer.