Nyhedsregler! Okay, vi elsker bare den sang. Ifølge kilder er et andet af vores yndlingspar ' tage en pause .’ Ja, vi henviser til Dua Lipa og Anwar Hadid . Dua Lipa har været i et forhold med Anwar Hadid siden 14. juni 2019.Du har sikkert hørt om Anwar Hadid, den yngre bror til Gigi og Bella Hadid. Kan du tro, at de har været kærester i næsten to år? Alle tilhængerne begyndte at tro, at dette ' ung kærlighed ' kunne være ' den ene ' for alle.

Fans er kede af denne nyhed, der kommer som et chok efter bruddene mellem Gigi og Zayn, Shawn og Camila. Lad os vide alt i detaljer. Om hvad der faktisk skete.

Dua Lipa og Anwar Hadid 'tager en pause'

'Taking A Break' er mere som kun et brud, ligesom 'det er ikke dig, det er mig'. Sangerinden og modellen holder ifølge forskellige rapporter en pause.Parrets sammenbrud blev oprindeligt afsløret af en anden kilde. Som nævnte tidligere på måneden, at Grammy-vinderen og hendes modelpartner var med krise tilstand pga at rejse så meget og være fra hinanden er svært .

Hvorfor brød duoen op?

Ifølge People har parret været ' at bruge tid adskilt' og er finde ud af tingene lige nu . Nå, alle følgerne fandt ud af det, for selvom parret var væk fra hinanden på grund af arbejde, holdt de faktisk op med at skrive om hinanden på sociale medier.

Sangerinden har ikke delt nogen billeder af Hadid på Instagram siden Halloween, hvilket også er sidste gang, Hadid uploadede billeder af Lipa på sin profil. Nogle siger, at det bare er 'midlertidigt', nogle siger, at de ikke vil finde sammen igen. Men det er åbenbart på parret.

Husk, Dua afslørede for Andy Cohen i 2020 om, hvordan hun sneg sig ind i hans DM'er tidligt i deres romantik. Og kan du huske et tidspunkt, hvor Dua sagde noget om sit forhold, som hun normalt ikke gør?

Jeg er meget komfortabel i forholdet, mere end nogen andre, udtalte Dua til magasinet for længe siden. Det ser ud til, at tingene tog en drejning nu.

'Vi viser dig kun så meget, som vi ønsker, du skal se'

Vi ved alle, hvor hemmelighedsfulde Dua Lipa og Anwar Hadid altid har været omkring deres forhold, derfor er årsagen til bruddet endnu ikke afsløret. På trods af deres åbne syn er der tydeligvis mange ting, som parret holder personligt.

I et interview med britiske Vogue i februar 2021 afslørede Dua, hvorfor de holdt så mange hemmeligheder om deres forhold til sig selv. Vi har alle disse utrolige minder og oplevelser, og hvis der er noget, vi vil dele sammen, er det OK, sagde hun til publikationen. Men samtidig er vi ret private – vi viser dig kun så meget, som vi vil have dig til at se .

Den 'faktiske' årsag til opdelingen er endnu ikke afsløret. Men lad os se, hvad duoen har at sige om det. For fans er nysgerrige efter forklaringen.

Det er dog helt op til duoen, om de ønsker at diskutere det eller ej. Det ser ud til, at Dua ikke vil tilbringe ferien med familien Hadid i år.