Ifølge en rapport af Deadline , Dan McCafferty døde tirsdag den 8. november 2022. Fortsæt med at læse videre for at kende årsagen bag den legendariske sanger Dan McCaffertys død.Hvad var årsagen til Dan McCaffertys død?

Den 8. november 2022, tirsdag, delte Dan McCaffertys mangeårige bandkammerat, bassist Pete Agnew, den triste nyhed om hans bortgang på den sociale medieplatform Facebook. Han lagde den hjerteskærende nyhed ud på gruppens officielle Facebook-side.

Pete skrev: 'Dette er den mest triste meddelelse, jeg nogensinde har været nødt til at komme med. Maryann og familien har mistet en vidunderlig kærlig mand og far, jeg har mistet min bedste ven, og verden har mistet en af ​​de største sangere nogensinde.'Fra dette øjeblik er årsagen til Hvor er du nu sangeren Dan McCafferty er ikke blevet afsløret offentligt. Der er en mulighed for, at hans familie kan afsløre årsagen til hans død i de kommende tider. Han efterlader sig sin kone Maryann og deres to børn.

Hvem var Dan McCafferty?

Til dem af jer, der ikke ved det, lad os fortælle jer, at Dan McCafferty var en skotsk sanger, der blev født den 14. oktober 1946 i Dunfermline, Skotland. Han var populært kendt som forsanger for det skotske hardrockband Nazareth.

Dan grundlagde rockbandet i 1968 sammen med Agnew, guitaristen Manny Charlton og trommeslageren Darrell Sweet. Han trak sig tilbage fra at turnere med bandet i 2013 på grund af helbredsproblemer.

På det tidspunkt trak McCafferty sig tilbage fra at turnere efter 45 år på grund af virkningerne af kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Han sang og nedskrev mange hitsange som f.eks Nedbrudt engel og Bad Bad Boy.

I et tidligere interview med det britiske musikmagasin, Klassisk rock, Dan afslørede, at  hans kroniske obstruktive lungesygdom (KOL) var 'forværret i de seneste år.' På grund af sit forværrede helbred måtte han på et tidspunkt i slutningen af ​​august 2013 endda forlade scenen under et show i Schweiz efter kun at have sunget tre sange.

Så fortsatte Dan med at sige: 'Du ved ikke, hvornår det kommer, men pludselig kan du ikke trække vejret.' Senere, i en episode på den schweiziske festival, sagde han, 'hvis du ikke kan udføre jobbet, skal du ikke være der - Nazareth er for stor til det.'

Rockbandet Nazareth blev berømt i Det Forenede Kongerige med deres tredje LP fra 1973, Razamanaz, produceret af Deep Purples Roger Glover. Den landede på plet nr. 11 og bestod af et par Top 10-singler i Storbritannien, som Nedbrudt engel og Bad Bad Boy. Udover dette udgav Dan også tre soloalbums i løbet af sin karriere: Dan McCafferty (1975), Ind i Ringen (1987), og Sidste Testamente (2019).

Vi sender vores dybeste medfølelse til Dan McCaffertys venner og familiemedlemmer i denne svære tid. Må den afdøde sjæl hvile i fred. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.