Cowboy Bebop er en kommende amerikansk science fiction tv-serie, der vil blive streamet på Netflix. Det er en live-action-tilpasning af den samme navngivne japanske anime-serie. André Nemec står for seriens udvikling. Cho pådrog sig en knæskade i oktober 2019, hvilket forsinkede produktionen med næsten otte måneder. Sunrise Inc. begyndte som en kortvarig animationsserie i 1999, akkompagneret af en spillefilm i 2001.Nu, med John Cho i hovedrollen som Spike Spiegel, vil showet blive genopfundet for nye seere. Nu efter så mange forsinkelser og problemer annoncerede Netflix udgivelsesdatoen med et eksklusivt klip til seerens.

Cowboy Bebop synopsis

Showet følger et broget hold af dusørjægers bedrifter, mens de sporer kriminelle rundt i solsystemet. Her er den officielle synopsis af serien af ​​Netflix.

'Cowboy Bebop er en actionfyldt rumwestern om tre dusørjægere, også kaldet 'cowboys', der alle forsøger at løbe fra fortiden. Lige så forskellige de er dødbringende, danner Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) og Faye Valentine (Daniella Pineda) et skrabet, snerpet hold klar til at jage solsystemets farligste forbrydere - til den rigtige pris. Men de kan kun sparke og skændes ud af så mange slagsmål, før deres fortid endelig indhenter dem.'Cowboy Bebop officielle udgivelsesdato

Showet skulle have premiere i 2020. Men det blev skubbet tilbage i henhold til Chos skade og COVID-19-pandemien. Som afsløret i Netflix Tudum Event, vil serien blive udgivet den 19. november 2021 . Den 17. april 2020 blev yderligere information om projektet frigivet. Inklusiv det faktum, at episoder ville være en time lange. Giver mulighed for mere dybdegående historiefortælling, og at et manuskript til anden sæson blev nævnt som en mulighed. Der kommer i alt ti afsnit i serien.

Cowboy Bebop 'Opening Credits'

Under Netflix's Tudum-begivenhed blev showets åbningstekster præsenteret, hvilket replikerede animeens begyndelse med Tank! og live-action genskabelser af originalen. Den nye introduktion indeholder også en række mindeværdige scener fra det originale show, hvoraf den mest bemærkelsesværdige er Spikes møde med Vicious in the Church.

Derudover er den nye åbning designet efter originalens slanke og berømte åbner, og gengiver en række scener, der er blevet uudslettelige i hovedet på fans af den originale serie. Nyd 'Åbningskreditter'-videoen nedenfor.

Cowboy Bebop Cast-opdatering

Følgende er en liste over de medvirkende, der vil optræde i den kommende serie.

    John Cho-Spike Spiegel: En dusørjæger med en baggrund af aggressiv bandevold, der er dygtig med våben, men endnu bedre med slag, født på Mars. Cho voksede sit hår ud for at efterligne Spikes look fra anime til rollen. Mustafa Shakir – Jet Black: Spikes tidligere officer dusørjægerpartner med en bionisk arm som følge af en fejlagtig efterforskning. Bebops kaptajn. Daniella Pineda - Faye Valentine: Efter en rumfærgekatastrofe tilbragte en dusørjæger og bedrager, der var i gæld på grund af høje spilleudgifter, 54 år i suspenderet animation. Elena Satine – Julia: En femme fatale, der er lige så intelligent som hun er attraktiv. Spike og Vicious har en indviklet historie med hende, og hun er genstand for begges følelser. Alex Hassell – Vicious: Spikes ærkefjende, Capo of the Red Dragon Crime Syndicate, en magtsyg gangster, der engang var Spikes partner, før de to faldt ud.

Ud over disse karakterer vil der også være tonsvis af tilbagevendende karakterer i denne kommende serie.