Det, vi diskuterer lige nu, er åbenbart ikke en grinende situation, især for Country Comfort-seere! Country Comfort er en Caryn Lucas-skabt amerikansk komisk streaming-tv-serie, der havde premiere på Netflix den 19. marts 2021. Som du måske er klar over, har serien kun én sæson med 10 afsnit. Katharine McPhee, Eddie Cibrian, Ricardo Hurtado, Jamie Martin Mann, Pyper Braun, Shiloh Verrico og Griffin McIntyre blev castet i denne serie, efter at den blev beordret til premiere. Og besætningen gjorde det ret godt!

Serien blev produceret i Hollywood, Californien ved Sunset Bronson Studios, men den er beliggende i Nashville, Tennessee. Ved Primetime Emmy Awards vandt serien Outstanding Cinematography For A Multi-Camera Series for Crazy episode, med George Mooradian som filmfotograf. Måske var priserne ikke nok, så lad os fortælle nyheden.Country Comfort – fornyet eller aflyst?

Hvis vi går lige til sagen, var sitcom annulleret efter en sæson i juli 2021 . Aflysning af sæson 2′ blev truffet i midten af ​​maj 2021, ifølge Eddie Cibrian, der siger:

'Vi er så tæt på at finde ud af, hvad I alle har bedt om...sæson 2!! Så denne weekend har vi brug for alle jer Country Comforters (har lige fundet det navn op) til at se, gense, fortælle andre om at se og se igen, så vi kan gøre beslutningen om Netflix og Netflix Family let!'Efter Netflix annoncerede det, fik seerne den officielle bekræftelse på aflysningen. Desværre har ingen medlemmer af rollebesætningen eller besætningen reageret på aflysningen på nogen officiel måde online, hverken på sociale medier eller andre steder. Ikke kun Country Comfort, men også andre shows er blevet aflyst, hvilket er ret skuffende. Selvom serien blev godt modtaget af publikum, blev den ikke godt modtaget af kritikere efter dens premiere i marts.

The Crew, som havde en vurdering på 38 procent Rotten Tomatoes, var en endnu værre skuffelse hos kritikerne. Netflix's multi-cam sitcoms er ikke det eneste, der er kommet og gået i år; streamingtjenesten aflyste også brat et af sine bedste dramaer. Men nu har du et klarere billede af, hvad du ikke kan forvente af serien. Vi håber, det var nyttigt, selvom det var temmelig skuffet.

Country Comfort Synopsis

Hvis du har set showet, er du sikkert klar over den utrolige synopsis. Bailey, en ambitiøs ung countrysangerinde, får en stilling som barnepige for en barsk cowboy kaldet Beau og hans fem børn, da hendes karriere og personlige liv bliver til noget værre. Denne uerfarne barnepige er i stand til at forhandle familiedynamikken og være den moderfigur, de har manglet på grund af hendes aldrig-sig-dø-attitude og sydlige charme.

Bailey får det ensemble, hun har manglet i denne musikalsk talentfulde familie, som hjælper hende med at komme tilbage på vejen til herligheden, til stor overraskelse. Hvis du ikke har set serien endnu, kan du sætte pris på den ved at se den. Og mens det må være svært at vente på sæson 2, er der intet galt i at se den igen. På trods af at det blev aflyst, vil det altid være seernes favorit.