CES (Consumer Electronics Show) 2022 er sat til at finde sted i den første uge af januar. Covid-19-pandemien påvirker dog den mest indflydelsesrige teknologibegivenhed i verden negativt. Alligevel er der meget, du kan forvente af denne længe ventede forestilling, som finder sted personligt og online.

Sidste år blev CES afholdt helt online, og det var den første helt digitale begivenhed i sin historie. I år vil den 52. udgave af den største teknologiske affære i verden byde på mere end 1900 udstillere og over 2400 medlemmer af medierne i Vegas.Deltagere har lov til at besøge Consumer Electronics Show personligt eller online. Hvert år besøger millioner af mennesker Las Vegas bare for at deltage i dette store teknologiske karneval. I år vil det personlige fremmøde dog være betydeligt begrænset på grund af Covid 19-bekymringerne.

Uanset det bliver CES 2022 enormt spændende for alle teknologielskere verden over. Det vil byde på brancheledere, der viser deres nyeste teknologi. Alle slags elektroniske enheder og næste generations gadgets vil blive afsløret.Opdatering : Google, Meta, Amazon, Twitter og flere Big Tech-virksomheder aflyser deres personlige deltagelse ved CES 2022 på grund af Omicron

CES 2022 er planlagt til at finde sted i henhold til meddelelserne fra arrangøren. Mere end 40 store teknologivirksomheder har dog trukket tilbage/aflyst deres personligt fremmøde ved den største årlige begivenhed i teknologiverdenen.

Nogle af de største navne, der ikke kommer til at deltage i CES 2022 personligt i Vegas, inkluderer Google, Meta, Amazon, Twitter, Pinterest, Intel, TikTok, Lenovo, AT&T og T-Mobile. Det forlyder også, at Samsung og GM snart vil annoncere tilbagetrækningen.

Ændringerne kommer efter de globale restriktioner og bekymringer over Omicron-varianten af ​​Covid 19-spredning. CTA sagde onsdag, Selvom vi for nylig har modtaget 42 udstillere aflysninger (mindre end 7 % af vores udstillingsgulv), siden sidste fredag ​​har vi tilføjet 60 nye udstillere til vores personlige arrangement.

CES 2022: Dato og sted

CES 2022, arrangeret af CTA (Consumer Technology Association) er sat til at finde sted fra onsdag den 5. januar 2022 til lørdag den 8. januar 2022 på Westgate Las Vegas Resort & Casino i Las Vegas. Mediedage starter mandag den 3. januar og tirsdag den 4. januar 2022

Arrangementet vil give det globale publikum adgang til store brands og startups og verdens mest indflydelsesrige ledere og industrifortalere. Titelsponsoren, T-Mobile, udtalte tirsdag, Efter omhyggelig overvejelse og diskussion har T-Mobile truffet den svære beslutning at begrænse vores personlige deltagelse på dette års Consumer Electronics Show markant. .

CES 2022-nyheder og hvad kan du forvente?

CES 2022 vil afsløre banebrydende innovationer og næste generations teknologier fra spillere som Google, Meta, Sony, Samsung, Qualcomm og forskellige andre. I år vil vinderne af Future Tech Awards også blive afsløret under Consumer Electronics Show 2022.

Der vil være en masse buzz i teknologiverdenen fra begivenheden, som du kan fange på tv, radio og andre mediekilder. Her er, hvad vi kan forvente af CES i år:

ASUS afslører nyeste produkter til gamere, skabere og professionelle

ASUS har bekræftet sin tilstedeværelse på CES 2022 for at afsløre sine seneste kreationer til spillere, skabere og professionelle. Det har lovet spændende debuter for enheder, herunder bærbare computere, skærme og andre eksterne enheder.

De har lovet at afsløre Produktivitetspakken under temaet The Incredible Unfolds, som vil byde på ekstraordinære innovationer, moderne design, modstandsdygtighed og stærke enheder.

Folk kan se livestreamen fra virksomhedens webside fra kl. 17.00 CET den 5. januar 2021. Den starter med Rise of Gamers livestream for at introducere den nye ROG-serie.

Samsung forventes at afsløre næste generations fladskærms-tv - QD-OLED

Samsung forventes at afsløre sin nyeste QD-OLED TV-teknologi ved dette års CES. Du skal forvente en masse hype om det det næste år. Denne nye type fjernsyn vil være en hybrid mellem dets egne Quantum Dot-skærme og den OLED-teknologi, der bruges af sine rivaler.

Ifølge insideroplysninger har Samsung Display indgået en aftale om at forsyne Samsung Electronics med QD-OLED-paneler fra slutningen af ​​november. Rygter tyder på, at den første sandsynligvis vil være 55-56 tommer og vil debutere på CES 2022.

Vi kan også få de første glimt af Samgun S21 FE ved CES 2022.

LG vil afsløre 42-tommer og 97-tommer størrelser til sin OLED-serie

LG har haft et solidt år med sin robuste OLED Evo TV-serie. Nu har de afsløret yderligere to interessante innovationer, som er et OLED Evo TV med et motoriseret Kvadrat-cover og et batteridrevet 27-tommer TV, der kører rundt på et stativ.

LG har også afsløret det seneste flagskib Dolby Atmos Soundbar, som byder på verdens første centerhøjttaler. Ved CES 2022 forventes LG at annoncere en masse flere banebrydende enheder for det næste år, herunder 42-tommer og 97-tommer størrelser til deres OLED-serie.

Sony annoncerer også tv'er med QD-OLED-paneler

Sony, som er LGs kunde for OLED-paneler, rygtes at lancere tv'er med Samsung Display-producerede QD-OLED-paneler næste år. De kommer muligvis med meddelelserne på CES 2022 den 5. januar.

Sony er dog ikke kun indstillet på at afsløre deres tv-serie. Det kan også annoncere et par hovedtelefoner, TWS-øretelefoner og meget mere spændende ting.

Harman Luxury Audio Group viser sine seneste produkter

Harman Luxury Audio Group vil fremvise sine seneste produkter ved Harmans EXPLORE 2022-begivenhed den 5., 6. og 7. januar på Virgin Hotel, Las Vegas. Denne gruppe består af mærkerne JBL, JBL Synthesis, Arcam, Revel, Mark Levinson og Lexicon.

NVIDIA deler interessant indsigt om GPU'er på CES 2022

Videokort og GPU'er har været meget svære at få og dyre i det seneste år. På CES 2022 vil NVIDIA være tilgængelig for at dele uvurderlig indsigt om, hvad vi kan forvente af GPU'erne i det næste år.

Ifølge rygterne kunne NVIDIA nævne en potentiel RTX 3090 Ti og flere GPU'er ved begivenheden.

AMD annoncerer 3D V-Cache CPU'er, RDNA-3 GPU'er på CES 2022

AMD forventes også at lancere og afsløre en hel række af nye chips på CES 2022. Det er dog uklart, hvad de bliver. De har hypet de nye Ryzen 5000 CPU'er til at bruge 3D V-Cache-teknologi siden sidste år.

De siges også at udvikle en ny linje af Threadripper-processorer til deres CPU-produkter. Vi kan endelig få et kort kig på disse i den første uge af januar.

MediaTek viser WiFi 7-teknologi

MediaTek vil være på CES 2022, og de vil sandsynligvis vise den nyeste WiFi 7-teknologi. Denne nye teknologi siges at være 2,4 gange hurtigere end den aktuelt tilgængelige WiFi 6 og 6E teknologi. Det forbedrer også latensen drastisk.

Panasonic og Technics lancerer forbedrede paneler

Panasonic har også haft solide år for nylig, og de vil muligvis fremvise deres flagskibs-tv på CES 2022. Du skal også forvente, at de annoncerer forbedrede versioner af deres HDR OLED Professional Edition-panel, HLG, HDR10, HDR10+ og Dolby Vision-understøttelse.

Den seneste udvikling vil også have et integreret højttalersystem, der understøtter Dolby Atmos, og vil blive tunet af Technics.

Intel indstillet til at afsløre Alder Lake CPU og Arc Alchemist GPU

Intel har for nylig været i nyhederne for udviklingen af ​​multi-segment Alder Lake hybrid CPU-arkitektur og dens første Arc diskrete GPU'er til spil. CES 2022 vil være det perfekte tidspunkt for Intel at afsløre disse.

De vil direkte udfordre AMD og NVIDIAs dominans i GPU-sektoren med deres Arc gaming GPU'er.

Bortset fra disse kan du også forvente en masse buzz omkring NFT'er, Metaverse og Web 3.0, som er de seneste trends inden for kryptovalutaindustrien, elektriske køretøjer, robotter, cloud-spil, Blockchain-integration til de nyeste teknologier og mere futuristisk videnskaber.

CES 2022 er absolut et must for enhver tech-elsker. Hvis du vil holde dig opdateret om de nyeste og kommende trends i tech-verdenen, så tør ikke gå glip af det.