Har du nogensinde spekuleret på, om et hus kan koste mere end en milliard dollars, er det virkelig sindssygt at tænke på, men sagen er, at det er en realitet. Hold vejret. Verdens dyreste hus siges at være Buckingham Palace, der ejes af den britiske Loyal-familie, hvis anslåede værdi er 4,9 milliarder dollars ifølge Forbes.

Queen of England ejer adskillige overdådige ejendomme i deres portefølje, og Buckingham Palace er øverst på listen. Denne verdens dyreste hus, som oprindeligt var kendt som Buckingham House, blev bygget til hertugen af ​​Buckingham i 1703.I kernen af ​​nutidens palads var der et stort rækkehus bygget på en grund, der havde været i privat eje i mindst 150 år. Kong George III i 1761 erhvervede denne ejendom, og senere blev den en privat bolig for dronning Charlotte kendt som dronningens hus.

Buckingham Palace - Verdens dyreste hus

I 1837, efter tiltrædelsen af ​​dronning Victoria, blev Buckingham Palace Londons residens for den britiske monark. Selvom det er titlen som det dyreste hus i verden, er det stadig ikke det største palads i verden, som ejes af Kinas Forbudte By-kompleks i Beijing.Dronningen af ​​England er virkelig dronningen af ​​fast ejendom. Beliggende i byen Westminster, London, er Buckingham Palace teknisk set en krone-ejendom og omfatter 775 værelser, 188 personaleværelser, som inkluderer 52 kongelige og gæsteværelser, 92 kontorer, 78 badeværelser og 19 kahytter, hvilket gør dette ikke kun til verdens dyreste bolig. men også den mest 'rumlige'.

Historie

Siden 1873 har Buckingham Palace været den officielle residens for monarken i Det Forenede Kongerige. Forsiden af ​​paladset måler 355 fod (108 m) på tværs, 390 fod (120 m) dybde og 80 fod (24 m) i højden.

Paladset er spredt over en stor størrelse på omkring 828.000 kvadratfod, mens haven, som er den største have i London, er spredt over 40 acres. I løbet af august og september og få dage om vinteren og foråret er hytterne åbne for offentligheden, som ellers vil blive brugt til officiel og statslig underholdning.

Du vil blive overrasket over at vide, at paladset blev bombet ni gange under den anden verdenskrig, som startede i 1939. Da dronning Elizabeth og George VI var til stede i paladset faldt en bombe, og mange vinduer blev sprængt ind, og der var materiel skade på paladset. palads, men ingen menneskelige årsager blev rapporteret. Efter afslutningen af ​​Anden Verdenskrig blev paladset omhyggeligt restaureret.

Hypotetisk, hvis man skulle købe denne ejendom direkte, så vil dronningen indbringe et forbløffende beløb på 5,5 milliarder dollars, men det er højst usandsynligt, at det nogensinde vil ske. Bliv hængende!