BTS er svært at overse, selv for folk, der er uerfarne med K-pop. Det syv mand store boyband, som blev kåret som en af ​​de 25 vigtigste personer på internettet af magasinet Time, fejer over kloden. Hvis du ikke allerede er blevet forelsket i BTS' fængende melodier, glatte bevægelser og indtagende personligheder, vil du snart være det.Med en to-dages overtagelsesbegivenhed på ryg mod ryg aftener i næste uge, er K-pop-sensationen BTS klar til at dominere NBC's The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen den 13. og 14. juli.

Verdens mest populære boyband starter den skrigfremkaldende mellemlanding tirsdag den 13. juli med den amerikanske udsendte premiere på Permission to Dance, gruppens nye sang, som blev udgivet fredag. Bandet vil fremføre sin massive smash Butter på onsdag, ifølge NBC's sociale medier, der promoverer den store BTS-booking.Butter har allerede brugt seks uger på toppen af ​​Billboard Hot 100-hitlisten, hvilket gør den til en stærk kandidat til sommerens sang.

BTS' tilbagevenden til Fallons scene i næste uge vil være deres første siden sidste septembers spektakulære BTS-uge på Tonight Show, hvor det rekordstore band glædede fans med en anden sang hver aften, og opnåede hundredvis af millioner af digitale visninger til det sene aftenshow. .

Fansene, eller vi kan kalde dem BTS ARMY, er blevet vilde efter meddelelsen. Sådan reagerer fansene på drengenes optræden i showet.

En anden fan tweeted:

I relaterede nyheder droppede BTS Permission to Dance, deres seneste single. Bandmedlemmerne er klædt ud som cowboys og bryder nogle dansemoves i et vestligt miljø i musikvideoen, der følger med den populære melodi. BTS Army Day markerede udgivelsen af ​​sangen. For Permission to Dance gik Ed Sheeran sammen med BTS-medlemmerne RM, Suga, Jin, Jimin, J-Hope, V og JungKook.

Efter 'Make It Right' er dette hans andet samarbejde med bandet. Jeg arbejdede virkelig med BTS på deres sidste plade, og jeg skrev for nylig en sang til deres nye plade, sagde Ed i et interview med det amerikanske radioprogram Most Requested Live.

Læs også: Top 10 mest populære K-Pop-grupper i verden

Bandet vil også optræde en masse på BTS Army Day. De udgav også en BTS ARMY-playliste, som inkluderer V's Snow Flower, Jungkooks Still With You, RM's Bicycle, Jin's Abyss, J-Hope Hope's World, Agust D's People og Jimin's Filter.

BTS har netop markeret sit ottende års jubilæum med Muster Sowoozoo, en unik to-dages streaming-begivenhed. De afslørede en række Funko poplegetøj baseret på deres første engelsksprogede single, Dynamite, tidligere på måneden. Andre mærker, som organisationen har samarbejdet med, omfatter Casetify, Samsung, Louis Vuitton og McDonald's.