Okay, så har vi gode nyheder! Bridgerton sæson 2 genoptager optagelserne efter, siden den blev lukket ned efter COVID-19.Bridgerton, den første sæson så et øjeblikkeligt hit kort efter premieren i slutningen af ​​2020. Shonda Rhimes' gjorde et exceptionelt stykke arbejde med at portrættere Bridgerston, som hurtigt nok blev timens snak.

Bridgerton er en romanserie baseret på Julia Quinns romanserie. Showet ser følgende af Bridgerton-børnene, der leder efter kærligheden i England.

I år, januar, fik sæson 2 en fornyelse, og gæt hvad? Netflix tilføjede allerede fornyelsen af ​​Bridgerton til sæson 3 og sæson 4 i april måned.Fans er for begejstrede og kan ikke vente på, at sæson 2 er på Netlfix igen.

Bridgerton sæson 2 – Optagelserne genoptages

Lige siden to positive tilfælde kom tilbage i juli, gik optagelserne af showet i stå. Nå, der var helt sikkert ugers ventetid, efter at showet endelig genoptog optagelserne.

Den er nu tilbage på sporet og har samlet sig præcis, hvor den faldt ned.

Chris Van Dussen, showrunner, bekræftede - Vi er tilbage i gang. Vi måtte udskyde på grund af COVID, men vi er tilbage i det,

Lige nu er jeg i gang med at redigere vores første par afsnit, som ser godt ud.

Der var bestemt ikke meget, der kom frem om de ramte og de positive tilfælde. Men tallene var mindre. Der var ingen afsløring, om de to sager var en del af rollebesætningen eller besætningen.

Bridgerton sæson 2

Netflix bekræftede dog, at patienterne blev sat til fuldstændig isolation, så virussen ikke spredes til andre.

Bridgerton er med succes kommet til listen over højprofilerede britiske shows, der var under effekt på grund af COVID-19. På listen er Dragon House, prequel til Game of Thrones.

Hvem forventer vi?

De fokuserede karakterer i anden sæson forbliver de samme og inkluderer Anthony Bridgerton og Daphne Bridgerton, den ældste af Bridgerton-familien og hovedpersonen i den første sæson.

Simon Basset, Regé-Jean Page, kærlighedsinteressen og nu ægtemanden, hertugen af ​​Hastings, skal også dele deres bemærkelsesværdige tilstedeværelse i sæson 2, men det er en selvmodsigelse, da han har annonceret sin afslutning fra showet. Anthony vil blive set sammen med Kate Sharma, der dybest set blander sig med hende.

Dynevor er en fremragende rollebesætning, og siden siden ikke er en del af sæson 2, har vi flere grunde til at bekymre os.

Bridgertons anden sæson allerede oplevet en masse lidelse, og efter at Page ikke vendte tilbage til sæson 2, er der endda et dramatisk hul. For at fortsætte med at finde ud af, hvordan romancer fungerer, bliver du nødt til at vente på den kommende sæson.

Men én ting er sikkert, Anthony og Kate vil holde dig hooked. Flere grunde til at fejre, ikke?