Bosch er centreret om Michael Connellys serie af romaner, som han har komponeret siden 1992. Det faktum, at der kommer den syvende sæson af Bosch, er fantastiske nyheder for fans. Det er også værd at bemærke, at dette højst sandsynligt er seriens sidste sæson. Fornyelsen af ​​Bosch sæson 7 er faktisk blevet annonceret nær slutningen af ​​den foregående sæson 6, som blev lanceret den 16. april 2020 af serieproduktionsbesætningen. Denne sæson signalerer afslutningen af ​​platformens en af ​​de bedste og længste Amazon Original-shows.

Den første sæson af Bosch blev udgivet den Amazon Prime i 2014. Siden er den blevet en af ​​de mest populære serier blandt alle aldre. Sæson 7 af Bosch introducerer to uopklarede mord, hvoraf det første er et mordbrand påvirket af en sag i virkeligheden, og det andet er et højt profileret juridisk argument, der inkorporerer et investeringssvindel. Kriminalbetjent Harry Bosch fra Los Angeles Police Department er endelig tilbage for at løse vanskelige sager. Nå, seerne er meget begejstrede for den kommende sæson af Bosch, såvel som den kommende cast, selvom vi har en forventet rolleliste til seerne.Medvirkende af Bosch sæson 7

Bosch sæson 7 havde premiere fredag ​​den 25. juni med en utrolig plotline. Sæson 7 af Bosch byder også på en række velkendte karakterer. Så her er castet af Bosch sæson 7:  • Titus Welliver – Kriminalbetjent Harry Bosch

Fordi showet stadig hedder Bosch, forventer vi at se kriminalbetjent Harry Bosch (Titus Welliver) lave typiske Bosch-ting som f.eks. strafferetlige efterforskninger og lytte til jazzplader som sædvanligt. Han er seriens vigtigste og vigtige karakter. Sammen med det vil Madeline Bosch (Madison Lintz), Boschs datter, forblive en del af Boschs eliteliv. Nå, disse 2 karakterer er, hvad alle forventer at se i sæson 7.

Vi forventer også at se Jerry Edgar, Boschs partner gennem tiden.

Der vil også være nogle kendte ansigter fra besætningen, inklusive Lance Reddick, Amy Aquino og Mimi Rogers. Sammen med den velkendte besætning på Bosch vil der være nye medvirkende, nogle af dem er:

  • Gino Vento – Mickey Peña

Mickey kommer som en ledende skikkelse af Las Palmas-klanen fra kvarteret, hvor brandstiftelsen fandt sted. I seriefinalen er Mickey blevet et hovedmål for Boschs efterforskning.

  • Carlos Miranda - Kriminalbetjent Chris Collins

Et medlem af Los Angeles Police Departments mandskab, som hjælper/hjælper Bosch og J.Edgar med deres efterforskningsproces i forbindelse med brandstiftelse af sagen.

  • Reed Diamond – Vincent Franzen

Han spiller som en nyeste kunde. Vincent Franzen, en fondsforvalter, blev fængslet for sin deltagelse i en Ponzi-svindel på 200 millioner dollars.

  • Vanessa Born – Gladys Rodriguez

Detektiv Collins kalder hende som en kvindelig Stringer Bell.

  • Natalia Castellanos – borgmester Lopez

I Bosch sæson 7 vil Castellanos igen optræde som Los Angeles' nye borgmester, som han gjorde i den foregående sæson.

  • Bryan Michael Nunez – Pedro Alvarez

Alvarez, en teenagedel af Mickey Peas klan, spiller en afgørende rolle i Bosch og J. Edgars afhøring af brandstiftelser.

Ikke nok med det, men der vil være flere nye karakterer i Boschs syvende og sidste sæson. Der kommer også mange karakterer fra de foregående sæsoner.

Officiel trailer for Bosch sæson 7

Så her er den officielle Bosch Season 7 trailer. Den sidste sæson har kun otte afsnit, hvoraf det første allerede er udgivet.