Legendarisk skuespiller Dilip Kumar der har lidt af aldersrelaterede helbredsproblemer i et stykke tid, rejser til himlen i dag, dvs. onsdag den 7. juli.

Den 98-årige skuespiller døde klokken 7-30 i dag. Hans begravelse finder sted i Juhu Qabrastan kl. 17.00 i dag i Mumbai. Dilip Kumars lig er blevet flyttet fra hospitalet til hans Bandra-bolig i Mumbai.

Mere populær som tragediekongen af ​​Bollywood, Dilip Kumar blev indlagt på Hinduja-hospitalet et antal gange i den sidste måned efter klager over åndedrætsbesvær. Familien følte dog, at hans helbred var i bedring.Dilip Kumar dør i dag – alle opdateringer

Hans familieven Faisal Farooqui tog til Dilip Kumars Twitter-håndtag for at annoncere den triste nyhed om hans død i morges. Han tweetede ved at sige: Med et tungt hjerte og dyb sorg annoncerer jeg vores elskede Dilip Saabs død for få minutter siden. Vi er fra Gud og til ham vender vi tilbage.

Veteranskuespilleren Saira Banu, hustru til afdøde skuespiller Dilip Kumar tweetede også på skuespillerens Twitter-håndtag om hans helbred i mandags. Hun sagde, at Dilip Kumars helbred har det bedre og opfordrede også hans fans til at bede for hans bedring. Her er, hvad hun sagde: Vi er taknemmelige for Guds uendelige barmhjertighed over Dilip Sahib, at hans helbred er i bedring. Vi er stadig på hospitalet og anmoder om jeres bønner og duas, så Insha'Allah er rask og snart udskrevet. Saira Banu Khan.

Tidligere blev Mughal-e-Azam-skuespilleren indlagt på det samme hospital den 6. juni efter klager over åndenød. Skuespilleren fik derefter diagnosen bilateral pleuraeffusion, som også er kendt som 'vand på lungerne', dvs. en situation, hvor overskydende væske ophobes mellem lagene af lungehinden uden for lungerne. Men Mr. Kumar gennemgik en pleuraaspirationsprocedure dengang og fik det gjort med succes.

Den afdøde skuespiller Dilip Kumar har rørt publikums hjerter med sine fantastiske præstationer. Hans skuespil, der strækker sig over en periode på fem årtier, involverer megahits som Devdas, Mughal-e-Azam, Ram Aur Shyam, Ganga Jamuna, Kohinoor blandt andre.

De sociale medier væltede ind med dybfølte kondolencebeskeder til den store skuespiller. Berømtheder tager også til sociale medier for at udtrykke deres sorg og kondolence over dette store tab for den indiske filmindustri.

Tweets fra berømtheder om Dilip Kumars død

Bollywood-legenden Amitabh Bachchan tweetede som:

Skuespiller Suniel Shetty tweetede som:

Her er beskeden fra skuespilleren Sunny Deol:

Her er hvad skuespilleren Sanjay Dutt delte på sit Instagram-håndtag:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Sanjay Dutt (@duttsanjay)

Kondolencebesked fra skuespilleren Raj Babbar:

Vi udtrykker også vores sorg og kondolencer over at miste denne fantastiske skuespiller og beder til Gud om at give styrke til hans familie og venner.