Quinones blev hastet på hospitalet efter knockouten og fik konstateret en blodprop i hjernen. Han blev erklæret hjernedød torsdag, men blev sat på livredning, indtil han døde. Fortsæt med at læse for at vide mere om Luis' uheldige død.

Luis Quinones kollapsede efter at have modtaget kraftige slag fra modstanderen

Knockoutet så ikke dødbringende ud, men i de sidste par sekunder af kampens ottende kamp modtog Quinones nogle tunge slag fra sin modstander Jose Munoz. Under kampen tabte Munoz sin mundbeskytter, og dommeren sendte Quinones til et neutralt hjørne, så Munoz kunne bære den tilbage.Da kampen blev genoptaget, blev Quinones set snuble i ringen og blev væltet. Han blev derefter lagt på en båre og kørt på hospitalet. Munoz, der i første omgang fejrede sin sejr, stoppede for at tjekke ham.Quinones blev diagnosticeret med en blodprop i hjernen som følge af hovedtraumen fra kampen. Han blev opereret på North General Clinic i Barranquilla og gik i koma bagefter. Bokseren blev lagt i respirator torsdag og døde til sidst to dage senere.

Quinones' død blev bekræftet af hans bror

Leonardo Quinones, Luis' bror, bekræftede hans død med en erklæring på Facebook, der lød: 'Du gik forud for os min kære bror, nu er du hos din himmelske far, som du tilbad og tjente, jeg elsker dig min bror Luis Quinones, for evigt og altid i vores hjerter.'

Kampens promotor, Cuadrilatero Boxing, udgav også en erklæring efter sin død. “Cuadrilatero Boxing er dybt ked af døden af ​​Luis Quinones, et exceptionelt og disciplineret menneske, som altid viste det største engagement i denne sport. Luis var passioneret omkring boksning, så meget at han forlod sin hjemby Barrancabermeja for at fortsætte sin karriere i Barranquilla og blive en national atlet,” lød erklæringen.

Quinones fik sin Boxig-debut i 2018

Den professionelle bokser kom fra Barranquilla, Colombia og fik sin debut i april 2018 i en matchvindende kamp mod Osman Nunez. Luis vandt derefter 10 kampe i træk og besejrede seks af sine modstandere via knockout.

Han tog inspiration fra bokseren Julio Cesar Chavez. 'Boksing er den ultimative udfordring, der findes. Intet at sammenligne med ham. Det er for at bevise over for dig selv, hvordan du gør det, hver gang du træder i ringen,” havde Quinones skrevet i et Instagram-opslag sidste år.

Munoz siges nu at være knust over sin modstanders død. Han skrev Luis et brev den dag, han blev indlagt, som blev offentligt efter hans død. 'Jeg troede aldrig, at en drøm kunne blive til et rigtigt mareridt. Ønsket om at få succes i livet satte os begge på samme vej, men på grund af de ting i livet og især det fag, vi valgte, står du i dag i en situation, som vi aldrig havde forestillet os,” skrev han i brevet.

Vores dybeste medfølelse til den afdøde boksers familie og venner. Må hans sjæl hvile i fred!