Ifølge US Federal Aviation Admission nødlandede et næsten 10 år gammelt Boeing 737-fragtfly med to personer i flyet om natten i Stillehavet nær kysten af ​​Honolulu, Hawaii.

Begge medlemmer af bestyrelsen blev reddet af U.S. Coast Guard, sagde US Federal Aviation Administration.FAA afgav erklæringen, Piloterne havde rapporteret motorproblemer og forsøgte at vende tilbage til Honolulu, da de blev tvunget til at lande flyet i vandet.

Sagen vil blive yderligere undersøgt af FAA og National Transportation Safety Board (NTSB).Alt om hændelsen

Ifølge dataene delt af FlightAware.com forlod Transair Flight 810 Honolulu kl. 01:33 lokal tid. Flyet gik til Mauis Kahului lufthavn, men vendte straks tilbage mod Honolulu.

Kystvagten var hurtig nok til at reagere på hændelsen med det nedskudte fly syd for øen Oahu, hvor to personer fløj på flyet. Omkring klokken 02.30 lokaliserede en kystvagthelikopter, der kom op til redning, feltet, hvor hændelsen fandt sted, hvor et af besætningsmedlemmerne forsøgte at kravle op i flyets hale. Besætningsmedlemmet blev luftet af kystvagten via helikopter og straks sendt til hospitalet.

Ifølge en erklæring fra den amerikanske kystvagts talsmand reddede det andet besætningsmedlem hans liv ved at flyde pakker og blev reddet af et brandvæsen i Honolulu. Han blev videre overført til kysten.

Begge overlevende er under overvågning af lægeholdet, men deres nuværende helbredssituation er stadig et spørgsmål om debat.

Boeing afgav erklæringen, vidende af rapporterne fra Honolulu, Hawai og nøje overvåge situationen. Vi er i kontakt med det amerikanske nationale transportsikkerhedsråd og arbejder på at indsamle nogle oplysninger.

Hvor gammel er Boeing 737?

Ifølge FAA optegnelser blev Boeing 737 fremstillet af Boeing i 1975. Og ifølge dataene fra Flightradar.com blev flyet først leveret til Pacific Western Airlines og blev derefter en del af Transairs flåde i 2014.

Transair, også kendt som Rhoades Aviation Inc. er det største luftfragtselskab på Hawaii. Flyindustrien har været i drift siden 1982. Selskabet har 5 Boeing 737, som alle har evnen til at flyve alle de større Hawaii-øernes destinationer.

På børsen i New York gik aktierne en smule ned tidligt i eftermiddags.

Boeing 737 MAX blev gjort klart til at genoptage flyvningerne i slutningen af ​​sidste år, efter 20 måneder uden flyvning, på grund af to ulykker, der dræbte tonsvis af mennesker. 737'eren, der var involveret i fredagens hændelse, var dog en ældre version af Boeing 737 MAX.