Og gæt hvem der er tilbage? Bob Odenkirk er endelig kommet sig og slutter sig til Better Call Saul, og den nyhed var nok til at gøre vores dag!

Bob Odenkirk er endelig tilbage på arbejde, og for at verden skal vide det, tweetede han også et billede af sig selv for at gøre det klart. Bob Odenkirk er vendt tilbage efter pausen for skydningen af Ring hellere til Saul post sit hjerteanfald.Gudskelov for Saul Goodman, hvad kunne vi forvente, at showet ville være uden ham alligevel. Tweetet bekræftede også, at han har genoptaget optagelserne for den sjette sæson, som også bliver den sidste.

Vi er også kede af det, men der er ikke noget, vi kan gøre ved det.Velkommen tilbage, Bob Odenkirk!

Odenkirk sagde: Tilbage til arbejdet på Better Call Saul!

Så glad for at være her og leve dette specifikke liv omgivet af så gode mennesker. BTW dette er makeup pro Cheri Montesanto gør mig ikke grim til at skyde!

Fra tweetet er det tydeligt, at Emmy-vinder er tilbage på spillet. Skuespilleren fik et mildt hjerteanfald for seks måneder siden, da han filmede til den sjette sæson af Better Call Saul.

Den 27. juli kollapsede Bob på settet af Better Call Saul, og straks blev han kørt til Albuquerques nærmeste hospital. Den næste dag førte AMC en erklæring ud og bekræftede nyheden om skuespillerens stabilitet.

Bryan Cranston, hans medspiller fra Breaking bad opfordrede folk til at hælde og sende deres positive tanker og bønner hans vej,

Aaron Paul skrev jeg elsker dig min ven

Stjernen var strandet på hospitalet i et stykke tid. Da skuespilleren vendte tilbage, takkede han folkene for deres gode ønsker.

Han skrev, jeg har haft min helt egen 'Det er et vidunderligt liv'-uge, hvor folk insisterede på, at jeg gjorde verden lidt bedre. Wow! Tak, jeg elsker alle lige nu, men lad os holde forventningerne rimelige!

Den sidste sæson går sandsynligvis forbi i 2022, men den er ikke officiel endnu. Vi skal måske bare vente lidt længere end normalt nu, hvor der var en forsinkelse, der skete.