Indien er kendt for så mange vidunderlige ting, og at tilføje et kirsebær på toppen er Chef. Realityshowet kommer tilbage ligesom hvert andet år, dog denne gang med et ekstra twist. Big Boss OTT dvs. Big Boss Over-The-Top er en del af den kommende Big Boss 15.Det er første gang nogensinde, at Big Boss skal sejle på den digitale verden og begynde sin digitale sæson med OTT. Showet vil være en blanding af berømtheder og almindelige deltagere og seere hopper af glæde.

Sæsonen har premiere den 8. august 2021 og varer i 6 uger. Snart nok vil dette fusionere med den almindelige Big Boss 15.

Tidligere var der flyvende rygter om værterne. Mulige navne var Salman Khan, Siddharth Shukla og så videre. Vi har dog bekræftelse på værten for den digitale sæson, og det bliver det Karan Johar denne gang. Showet afsluttes den 18. september, hvorefter du kan tune ind på Big Boss 15.Lige så begejstret som du er, er vi også. Hvis du er her på udkig efter deets om deltagerne, der deltager denne gang, så vent op.

Gør dig klar til en 'ujævn' tur, fordi vi har listen over deltagere, der deltager på Big Boss OTT.

Big Boss OTT deltagerliste

Med så mange rygter, der svajer rundt, er seerne på tæerne og venter på at få navnene på de deltagere, der skal nå Big Boss OTT i år.

Vi har også den store afsløring, og her kommer navnene, som I alle har ventet på så længe.

1. Neha Bhasin

Jag Ghoomiya rockstjerne Neha Bhasin er en af ​​deltagerne i showet. Hun har skudt til promoen og er færdiggjort til showet.

2. Karan Nath

Karan hører ikke rigtig til på den 'populære' liste, men denne gang vil han være et frisk ansigt på showet. Han blev sidst set i filmen 'Ye Dil Aashiqanaa'.

3. Zeeshan Khan

Zeeshan Khan, Kumkum Bhagya-stjerne har allerede markeret sin tilstedeværelse i showet gennem promoen. Ingen overraskelser der, Zeeshan kommer til at være på BB OTT.

4. Godt for dig

Sana Makbul har for nylig været deltager i Khatron Ke Khiladi 11. Hun har lavet populære shows som 'Iss Pyar ko Kya Naam Doon?' og 'Vish'. Hun er klar til at lande på BB OTT.

5. Neha Marda

Neha Marda, berømmelse fra Balika Badhu, har fuldstændig forvandlet sig selv. Nå, vi kan ikke vente med at se hende på BB OTT snart.

6. Ridhima Pandit

Bahu Hamari Rajnikant Fame, Ridhima Pandit, vil også være en deltager i Big Boss OTT.

7. Aastha Gill

Kort efter du så hende på Khatron Ke Khiladi 11, blev Aastha Gill kontaktet til BB OTT, mens hun var i Cape Town. I første omgang takkede hun nej til tilbuddet.

8. Divya Agarwal

Divya Agarwal og reality-programmer er venner. Efter hendes store kontroverser efter Splitsvilla, er hun klar til at lande på Big Boss OTT.

9. Arjun Bijlani

Efter KKK 11 vil Arjun Bijlani også slutte sig til BB OTT. Han bliver en hård konkurrence for de andre.

10. Urfi Javed

Tv-stjernen Urfi Javed, også kendt for Bhaiyaa Ki Dulhania, vil også slutte sig til Big Boss OTT.

11. Akshara Singh

Akshara Singh, Bhojpuri-stjernen, kommer også til BB OTT, og lige siden hun gik fra hinanden med Pawan Singh, har hun været i søgelyset.

8. august, forvent dramaet på dine skærme.