Facebook er en af ​​de mest kendte platforme, der bruges af ikke kun unge, men også voksne over hele verden, og det er også en af ​​de bedste platforme til markedsføring på sociale medier for forskellige virksomheder. Selvfølgelig er der en enorm konkurrence på Facebook, fordi så mange virksomheder forsøger at opbygge mærkegenkendelse.Nå, for at udvide din virksomheds- og Facebook-profil er løsningen ret enkel; du bør bruge strategien Best Time To Post On Facebook; det lyder måske usædvanligt, men det har en betydelig indflydelse på din vækst; derfor er alle timer eller minutter ikke ens i algoritmens øjne.

Algoritmen fungerer på en måde, der er helt anderledes; lad os nu se på den hurtige forskning, som vi opdagede, og som har hjulpet mange virksomheder med at opnå bedre kundeloyalitet.

Hvad er det bedste tidspunkt at skrive på Facebook?

Vi foretog omfattende undersøgelser og opdagede, at der er optimale tidspunkter at poste på Facebook, når der er mange brugere engageret på Facebook, og disse optimale tidspunkter kan i bund og grund hjælpe en person til at udvikle deres virksomhed, som den udfører i henhold til algoritmen, så det bedste tidspunkt at opslag på Facebook er som følger:  • I gennemsnit er de bedste tidspunkter at poste på sociale medier generelt kl. 10:00 om tirsdagen, onsdage og torsdage.
  • Derudover er det bedste tidspunkt at skrive på Facebook et sted mellem 8:00 og 12:00 på tirsdage og torsdage.
  • På hverdage er det bedste tidspunkt at skrive på Facebook mellem kl. og 15.00, fordi folk er mere tilbøjelige til at bruge deres computer fra arbejde i deres fritid eller endda i pauser, hvilket kan hjælpe dit indlæg med at interagere med dem.
  • I weekenden er det mest interessante tidspunkt fra kl. til kl.
  • Også, fordi det er weekend, kan lørdag og søndag være de bedste dage til at poste dine videoer og interessant indhold, da mange enkeltpersoner vil scrolle gennem Facebook.

Hvis du er ny på Facebook og ønsker at starte fra bunden, skal du skrive i disse tider, og du vil se en forskel i løbet af få måneder.

Hvordan bestemmer man det perfekte tidspunkt at poste for dig?

Vi kan ikke sige, at der er et perfekt tidspunkt at skrive, fordi det hele afhænger af, hvor mange af dine følgere der er online på et givet tidspunkt. For at finde ud af det, skal du blot gå tilbage gennem dine tidligere opslag og se, hvilke der gjorde det bedst, og hvornår du postede dem, da der er cirka 1,8 milliarder aktive brugere på Facebook, og det er svært at holde styr på.

At erkende, hvornår dit primære publikum er involveret, er afgørende for at bestemme, hvornår og hvordan du skal poste. Hvis du ønsker, at dine indlæg skal præstere godt og nå dine følgere, så prøv denne teknik. Det kan hjælpe dig med at bestemme DIT BEDSTE TID.

Når du har fastslået, at dette indlæg klarede sig godt på dette specifikke tidspunkt, er det din tid, prøv at skrive på det tidspunkt på bestemte dage og se, om dine indlæg klarer sig godt, hvis de er, er det tidspunktet, hvor størstedelen af ​​dine følgere er aktiv, og tillykke, du har bestemt dit bedste tidspunkt at skrive.