Popsangerinden Ariana Grande er klar til at give gratis terapi til en værdi af $1 million væk til sine fans gennem onlineportalen 'Better Help', som tilbyder mentale sundhedstjenester. Sangerinden meddelte via sit Instagram-håndtag, at hun er gået sammen med Better Help for at give gratis terapi i en måned til sine fans, som ikke har råd til det.Ariana Grande giver $1 mio. i gratis terapi væk

Pop-superstjernen sagde, at de, der går gennem psykiske problemer og har brug for rådgivning, vil få lov til at tilmelde sig på BetterHelp.com/Ariana, som vil give dem en autoriseret terapeut i en måned uden omkostninger. Men efter en måned har de, der ønsker at fortsætte med tjenesten Bedre Hjælp, mulighed for at forny den med en rabat på 15 %.

Her er meddelelsen fra den Grammy-vindende stjerne på hendes Instagram-konto.

Begejstret over at arbejde sammen med @betterhelp for at give $1.000.000 gratis terapi væk!Hun skrev yderligere: Mens jeg anerkendte, at terapi ikke burde være for nogle få privilegerede, men noget, alle har adgang til, og anerkendte, at dette ikke løser problemet i det lange løb, ville jeg virkelig gerne gøre dette alligevel i håb om at inspirere dig til at dyk en tå i, for at føle sig okay med at bede om hjælp, og for forhåbentlig at befri dit sind for enhver form for selvdømmelse ved at gøre det!

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Ariana Grande (@arianagrande)

Sangerinden, der for nylig fejrede sin 28-års fødselsdag, blev også rost af Alessia Cara, Taraji P. Henson, Demi Lovato og et par andre berømtheder for hendes utrolige initiativ til at hjælpe mennesker.

I sit seneste indlæg, skrev hun, håber jeg så, at dette vil være et nyttigt udgangspunkt, og at du vil være i stand til at bygge plads til dette i dit liv og fortsætte! Hun tilføjede yderligere: Healing er ikke lineær eller let, men du er indsatsen og tiden værd, det lover jeg! mange tak til @betterhelp, og jeg kan ikke vente med at arbejde mere sammen.

Sangerinden delte tilbage i 2018 sin oplevelse med posttraumatisk stressyndrom (PTSD) med britiske Vogue efter bombningen ved sin Manchester, England, koncert i maj 2017. Bombningen tog livet af 22 mennesker og efterlod 1.000 sårede. Hun afslørede endda sine angstproblemer, og hvordan hun kæmpede med det. Hun sagde, jeg har altid haft angst. Jeg har aldrig rigtig talt om det, fordi jeg troede, at alle havde det, men da jeg kom hjem fra turné, var det det mest alvorlige, jeg tror, ​​det nogensinde har været.

Better Help er den største online udbyder af mentale sundhedstjenester. Appen, som blev grundlagt i 2013, har til formål at sikre, at deres terapi når alle, der kæmper med psykiske problemer. Appen giver fjernterapi via telefon- og videokonferenceteknologi, hvor autoriserede psykologer, familieterapeuter eller licenserede professionelle rådgivere udfører rådgivningen efter behov.