Efter at have set sæson seks-finalen af ​​'Animal Kingdom' er tilskuere stadig nysgerrige efter at vide, om showet vender tilbage til endnu en sæson. Vi savner vores yndlingsbande og er ikke klar til at acceptere slutningen.

Det er meget sjovt med mange happenings, og showet har udviklet sig siden sæson et. Efter sin mors død vælger Joshua at bo hos sin bedstemor, som leder en kriminel bande. Hans liv tager en drejning, da han bliver viklet ind i sine fætres kriminelle aktiviteter.

Handlingen og plottet er fremragende. Karakterpræstationerne er generelt værd at se på. Lad os undersøge, om vi får endnu en sæson af Animal Kingdom.Er der nogen chance for at dyreriget vender tilbage?

Showets sidste tur fandt sted. Og Animal Kingdoms sjette sæson markerede afslutningen på showet. Ifølge mange tilskuere var sæsonfinalen rimelig god og givende, men flere sæsoner er noget, alle ønsker sig. Men desværre kommer der ikke flere sæsoner, og serien sluttede officielt.Det officielle Twitter-håndtag for showet skrev: 'Her er en oprigtig tak fra alle os i Animal Kingdom. Uanset om du har været med os siden dag ét eller sluttet dig til Codys undervejs, tak for en helvedes tur.'

Årsagen bag konklusion

Hvis du undrer dig over det specifikke formål med showets konklusion, skal du vide, at der ikke er nogen. Showet gik faktisk ret godt. Og slutningen var planlagt til at blive en værdig finale for publikum og karaktererne.

Showrunneren udtalte til et outlet: 'Dybest set ønskede jeg ikke, at publikum skulle føle, at de ikke fik en værdig finale af noget, som vi alle har investeret meget tid i. Med hensyn til presset, du ved, af Rute!'

Daniele tilføjede også: 'Jeg håber, det vil blive husket som et spændende, adrenalinfyldt, sjovt show, der også er et mørkt familiedrama, der omhandler traumer mellem generationerne og kærligheden til brødre.'

Shawn skrev bekræftelsen af ​​showets afslutning: 'Bittersøde nyheder. Ja, sæson 6 vil være afslutningen for Cody-familien, men vores talentfulde forfattere vil belønne os med en ordentlig finale. Det betyder, at Cody'erne går ud på deres præmisser. Vær ikke ked af det, 26 afsnit tilbage! Det er som tusinde timer … vi ses til sommer til sæson 5!!!”

Hvad skete der ved den sidste sæson af Animal Kingdom?

Uddeler ikke nogen spoilere, men Animal Kingdoms slutning var ret intens. Synopsis lyder: 'I den sidste sæson af TNTs adrenalinfyldte familiekrimi-drama opdager Cody-drengene, at de ikke kan løbe fra deres fortid.

Med deres imperium udvidende sætter en kold sagsundersøgelse i gang en række begivenheder, der bringer hele familien i fare. Hævn, forræderi og et opgør med for længst glemt vold fører til en eksplosiv konklusion seks sæsoner undervejs.'

Hvad er dine tanker om slutningen af ​​showet? Forventede du en anden, eller var du forberedt på konklusionen? Du er velkommen til at holde dig opdateret med os for flere opdateringer om flere shows/film.