Til dem af jer, der ikke ved det, lad os fortælle jer, at Alan Jackson er en af de mest bedst sælgende musikkunstnere gennem tiderne. På nuværende tidspunkt har han solgt mere end 75 millioner plader på verdensplan, med 44 millioner solgt i USA alene. Læs videre for at finde ud af countrymusikstjernens nettoværdi.

Hvad er nettoværdien af ​​countrymusikstjernen Alan Jackson?

Ifølge rapporterne fra Berømthedens nettoværdi , den anslåede nettoformue af Jeg ville elske dig igen sangeren er hele 150 millioner dollars. Gennem årene har han underholdt alle sine fans med sin musik.Nogle af Alans mest populære sange er som følger: I'd Love You All Over Again, Don't Rock the Jukebox, Love's Got a Hold on You, I Don't Even Know Your Name, It Must Be Love, og Hvor var du (da verden holdt op med at dreje).Alan Jackson blev for nylig hædret med Willie Nelson Lifetime Achievement Award ved CMA Awards 2022

Onsdag aften blev Alan Jackson overrakt Willie Nelson Lifetime Achievement Award ved den 56. årlige Country Music Association Awards i Nashville, Tennessee.

I sin prismodtagelsestale sagde Alan: 'Countrymusik har været rigtig god for mig, og jeg blev forelsket i den, da jeg var en ung mand. Jeg elsker virkelig instrumenterne, steelguitarerne og violinerne og den slags, der gav den en så unik karakter for mig og gjorde den til sin egen.

Det Her i den virkelige verden sangeren tilføjede yderligere: 'Og jeg elsker teksterne og sangene og kunstnerne og melodierne og harmonierne. Det er bare rigtig amerikansk musik for mig.' Han huskede også, hvordan han blev inspireret til at forfølge en karriere inden for countrymusik efter at have set en film om Hank Williams liv.

Den to gange Grammy Award-vinder takkede sin kone Denise. Han startede med at sige: 'Vi startede som teenagere, og hun har været på denne rutsjebanetur med mig i 40 år nu.'

Det Klokken er fem et sted hitmaker fortsatte med at sige: 'Jeg er nok ikke altid den nemmeste person at elske, men hun har hængt fast og hjulpet mig gennem hårde tider, og vi deler gode tider. Det gode og det onde, det glade og det triste. Vi har overlevet meget. Og jeg vil bare takke hende, fordi hun har holdt mig oppe i alle disse år, og hun er min bedste ven.”

Jackson afsluttede sin smukke tale med at sige: 'Jeg har bestemt levet den amerikanske drøm. Og jeg lever stadig den kedelige drøm.'

Blev du chokeret efter at have lært Country-superstjernen Alan Jacksons nettoværdi? Fortæl os venligst dine tanker om showet i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.