De, der bruger Paypal, skal være opmærksomme på fordelene ved at bruge det til at handle i butikker. Mange butikker accepterer Paypal som deres betalingsgateway. Og når vi taler om shoppingbutikker, kommer Walmart først i tankerne. Så accepterer Walmart Paypal som sin betalingsgateway? Hvis du også er nysgerrig, så læs videre for at finde ud af det.I denne artikel fortæller vi dig, om Walmart accepterer Paypal i 2022.

Accepterer Walmart PayPal?

En af hovedårsagerne til, at Walmart har været så succesfuld, er, at den tilbyder en bred vifte af væsentlige ting til lave omkostninger. Det strømliner også betalingsprocessen for sine kunder. Og en af ​​de mange betalingsmuligheder i Walmart er Paypal. Så, Ja, du kan bruge Paypal til at betale i Walmart-butikken eller online .

Der er mange muligheder, som du kan købe fra Walmart ved hjælp af din Paypal. Her er nogle af dem nævnt.  • Du kan bruge din Cashback Mastercard eller PayPal Cash Card at foretage køb i et hvilket som helst Walmart-register (inklusive selvudtjekningsbanerne) eller online på Walmart.com (disse kan bruges ligesom ethvert andet kredit- eller betalingskort)
  • Du kan nu bruge din PayPal-konto, der er knyttet til din Walmart Wallet, til at lave kontaktløse betalinger hos Walmart-registre.
  • Du kan også handle online på den officielle hjemmeside ved hjælp af Paypal kredit- eller betalingskort eller bare din standard Paypal-konto.

Hvordan bruger man Paypal i Walmart Online Store?

Du kan bruge Paypal til at betale på din Walmart-app ved enten at tilføje en saldo til din Walmart-app eller bruge debet- eller kreditkort, der er knyttet til din Paypal-konto. Sådan gør du det samme.

  1. Først skal du logge ind med din Walmart-konto.
  2. Når du er logget ind, skal du klikke på 'Konto' for at se dine kontooplysninger.
  3. Vælg 'Wallet' på kontosiden.
  4. Tryk på 'Tilføj ny betalingsmetode' på tegnebogens side.
  5. Vælg 'PayPal' fra listen over muligheder, der vises.
  6. Du vil blive omdirigeret til PayPal for at fuldføre kontobekræftelsesprocessen.
  7. Når du har forbundet din PayPal-konto til Walmart-appen, kan du nemt bruge den til at betale for dine varer.

Bemærk - Du har mulighed for at indstille Paypal som din standardbetalingsmetode. Men hvis du ikke vil, kan du ændre din standardbetalingsmetode og derefter vælge PayPal, når du ønsker at bruge den.

Hvordan betaler man med PayPal i en Walmart-butik?

Hvis du vil bruge din Paypal-saldo i en Walmart-butik, skal du have et Paypal kontantkort. Du kan ansøge om et kontantkort ved hjælp af din PayPal-konto, hvis du ikke allerede har et. Når du har fået kontantkortet, kan du bruge det som et normalt betalingskort i enhver Walmart-butik eller i enhver butik, der accepterer Mastercard.

For at opsummere ovenstående artikel, accepterer Walmart Paypal som betalingsmetode i sine offline såvel som online butikker. Proceduren nævnt ovenfor om, hvordan man foretager betaling ved hjælp af Paypal-kontoen. Hvis du støder på problemer, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.