Det nye år bringer en ny begyndelse. Selvom du er lidt sent ude med at holde dit nytårsforsæt om at holde dig i form, så husk, at det aldrig er for sent.

Hvis du har set 75 Soft Challenge på TikTok, undrer du dig måske over, hvad buzzen handler om. Det ligner en anden viral trend kendt som '75 Hard Challenge'.Og hvis du ikke ved, hvad det er, er du heldig i dag, fordi vi vil give dig al den viden, du behøver for at komme i gang. Man kan se på navnet '75 Soft Challenge', at det handler om sundhed.

Hvad er '75 Soft Challenge'?

Lad mig for at begynde med forklare, hvad 75 Soft Challenge handler om. Det er dybest set en wellness-udfordring at holde folk motiverede, og uventet er mange mennesker hoppet ombord og kan virkelig mærke en forskel i deres helbred.Stephen Gallagher, eller @StephenGFitness på TikTok, inspirerede TikTok-fænomenet. Mange mennesker var ude af stand til at gennemføre '75 Hard Challenge,' så dette er det ideelle alternativ for folk til at forblive sunde på en bekvem måde.

Det indeholder fire regler, i modsætning til originalens fem, og som navnet antyder, er det en meget venligere og mere realistisk opgave. Og reglerne er ret basale.

Selvom det ikke er så berømt som Hard challenge, er hashtagget indtil videre blevet set over 50 millioner gange på TikTok og begynder gradvist at stige.

Jeg starter 75 Soft Challenge i dag. Det er ligesom 75 Hard, men for folk, der ikke har tid til to 45-minutters træninger om dagen, forklarede Stephen Gallagher i en video.

75 Soft Challenge Simple Regler

Nu hvor du ved, hvad denne sundhedsudfordring handler om, undrer du dig måske over, hvad reglerne er. For at være ærlig er reglerne ret enkle, og de er både for din mentale og fysiske sundhed.

Og det er noget ukompliceret, som alle kan prøve. I denne bemærkelsesværdige 75 Soft Challenge er der kun fire enkle regler at følge. Her er retningslinjerne! Kom igang!

    I 75 dage skal du træne i 45 minutter hver dag. Der er ingen fridage, men en dag om ugen bør dedikeres til aktiv restitution. Spis godt og drik kun ved sociale lejligheder. Drik tre liter vand hver dag. Læs 10 sider af enhver bog om dagen.

Nem at gøre, ikke?

75 Blød udfordring overalt på sociale medier

Mange mennesker har fulgt denne tendens og har givet udtryk for deres meninger på sociale medier. Vil du grave i nogle af dem? Lad os komme igang.

Tjek denne ud!

Folk hopper på denne tendens. Det er aldrig for sent at starte!

Det bedste ved udfordringen er 'bøgerne'.

Hvorfor tror folk, at '75 Soft Challenge' er realistisk end '75 Hard Challenge'?

Mange mennesker har sagt, at 75 Hard Challenge er urealistisk, fordi den er uopnåelig.

Betingelserne for at drikke vand og læse en bog er de samme som i 75 Hard Challenge, dog kan du ikke læse en fagbog.

Og du kan slet ikke drikke alkohol, selvom den bløde udfordring tillader dig at gøre det af og til. En anden ting, som mange ikke kunne fortsætte, er at træne udenfor uanset vejret, hvilket ikke altid er praktisk muligt.

Mens 75 Soft Challenge opfordrer folk til at bevæge deres krop dagligt, er den også venligere. Hvis du kan lide at tage det langsomt, kan 75 Soft Challenge være et bedre valg for dig!

Du fortalte os, hvilken du begyndte at lave? Og skal du også lave 75 Soft Challenge?