Nå, klubhuset er for nylig blevet en af ​​de mest populære platforme til at forbedre dine kommunikationsevner. Mange begivenheder afholdes af offentlige personer og influencers, og det er også en af ​​de mest bekvemme platforme til at spille spil med dine venner. Nå, klubhuset har en proces med at få en invitation i et forsøg på at bruge applikationen, og hvis du er blevet inviteret og overvejer at være vært for dit eget værelse, forstår jeg det.

Det er klart, at du vil have, at det skal være spændende med dine kammerater og de nye venner, du er ved at få, så vi har samlet en liste over de spil, du kan spille på Clubhouse. Jeg er en person, der bruger klubhus med mine bekendte, så her er nogle spil, du kan spille både online og offline med dine venner i klubhuset.Bedste spil at spille på Clubhouse

Så her er nogle interessante spil, du kan spille i klubhuset for at have det sjovt. Vi har endda inkluderet spilkommandoerne nedenfor.

1. Aldrig har jeg nogensinde

Du har sikkert hørt om spillet Never Have I Ever, men hvis du ikke har, så fortvivl ikke; det er dybest set et spil, hvor en person stiller spørgsmål til enten en anden person eller hele gruppen. Du kan stille spørgsmålet med et interessant twist, såsom Aldrig har jeg nogensinde snydt på en eksamen, og hvis den anden person ikke er villig til at svare, kan vedkommende enten turde eller gå til publikumssektionen.Dette spil spilles også offline, hvor alle vennerne tager en slurk af deres yndlingsdrinks, hvis de allerede har gjort det. Du kan spille dette spil i klubhuset med dine venner eller med folk, du lige har mødt og intet ved om. Dette kan holde dit værelse interessant og interagere med forskellige personligheder.

Læs også: Forbliv sikker fra Snapchat 2FA SMS-fidus

2. Situation

Et andet fantastisk og simpelt spil er et situationsspil, hvor du giver en situation til enhver af de tilstedeværende personer, såsom Hvis du var i en brændende bygning, hvem ville du så redde? Og hvis du foretrækker det, så giv navnene på to eller tre personer. Der er adskillige situationer, hvor du kan stille spørgsmål til folk og modtage interessante svar. Et andet scenarie kunne være Hvis der var en zombieapokalypse, hvilke tre personer ville du så vælge? eller enhver situation som denne ville fungere.

3. Den virtuelle Splitsvilla

Du har sikkert hørt om den officielle Splitsvilla, men hvem ville have troet, at du kunne spille virtuel Splitsvilla med dine venner? Spillet er ret simpelt; afhængig af antallet af spillere, vil der være flere runder. Hver runde skal hver person danne par med en af ​​det modsatte køn. Spillet fortsætter, hvis den anden person også er villig til at danne par, men hvis den anden person afviser en person, vil den person, der bad om at parre sig, blive fjernet fra spillet og sendt til publikumssektionen.

På denne måde vil der være runder og runder, indtil der er færre personer tilbage, såsom fire par. Når der kun er fire par tilbage, vil der være en eliminationsrunde, hvor hvert par vil stemme for at eliminere ethvert par, der også bliver udelukket fra spillet. Derefter kan du enten holde endnu en runde med parvalg eller en eliminationsrunde. Herefter vil de to resterende par bringe tre personer fra publikum til at stemme på dem, og en tilfældig person fra publikum vil blive kaldt og lov til at vælge det ideelle par, og det par vil vinde spillet. Er det ikke meget sjovt? Du kan dog spille dette spil mere bekvemt.

Desuden, hvis en spiller ønsker at ændre deres par midt i spillet, kan de gøre det for at droppe deres nuværende partner, og denne partner vil være ude af spillet.

4. Sandhed eller tur

Vi plejede alle at spille sandhed eller turde som børn og endda som voksne; det er et af de mest populære og udbredte spil i alle aldre. Du kan bede personen om at vælge mellem sandheden og at vove. Hvis personen valgte sandheden, vil der blive stillet et spørgsmål til dem, som skal besvares. Og hvis en person har valgt at turde, kan du bede dem om at gøre enhver tur, inklusive virtuelle vovemod, såsom at poste et pinligt billede af dig selv i din Instagram-story eller noget lignende.

5. Kys, gift dig, dræb!

Et andet spændende spil er Kiss, Marry and Kill. Spillets struktur er ligetil. Hver person vil blive stillet spørgsmålet om Kiss, Marry, and Kill. Det er op til dig, om du vil give den enkelte tre navne, eller den enkelte kan vælge tre personer fra rummet til at give dem titlerne, såsom Person 1 ville være den person jeg ville kysse, Person 2 ville være den person jeg ville gifte sig, og person 3 ville være den person, jeg ville dræbe. Dette spil kan fortsætte i det uendelige.

6. Hvem er mest sandsynligt?

Spillet er grundlæggende og underholdende; et spørgsmål vil blive sendt til alle de tilstedeværende i lokalet, såsom Hvem er mest tilbøjelige til at gifte sig lidt tidligere? Eller hvem er mest tilbøjelig til at blive arresteret for at have det sjovt? Og alle vil blive spurgt, hvem de tror, ​​den person er, og de kan give navne på personer i rummet, som de mener kunne gøre sådan noget. Det er et sjovt spil, og du kan stille lige så mange spørgsmål, som du vil.

7. Gæt melodien

Sidst men ikke mindst skal vi Guess The Tune, som er et fantastisk spil at spille virtuelt med dine venner. Spillet spilles på en sådan måde, at én person nynner en sang, og de andre spillere skal gætte, hvad det er. Du kan gøre det i grupper, par eller individuelt. Den person, der først gætter rigtigt, får point. Spillet ville være sjovt, hvis du har en god moderator, eller hvis du er en god moderator.

Afsluttende ord

Så det var det. Vi forsøgte at lave unikke spil, som du kunne nyde at spille med dine bekendte. Du kan også spille en række forskellige spil såsom This or That, Virtual Big-boss, date eller pass, og så videre. Disse spil kan også spilles, når du er ude med dine venner til en fest eller har en overnatning. Du kunne nu gå ind på dit eget værelse og pifte det op. Hvad venter du på?