Det giver faktisk ikke mening, når jeg spørger: ‘Elsker du hvide Converse-sneakers?’ Det er fordi vi alle elsker at have Converse-sneakers/sko på. De passer jo til næsten alle vores kjoler!

Du kan parre dine yndlings hvide Converse-sneakers med en jeans og T-shirt, eller en afslappet kjole eller endda en kjole. Bliv ikke overrasket, hvis du overhovedet finder brude, der parrer Converse Sneakers med deres brudekjoler!Indtil du bruger dem, er det helt fint. Du føler dig så let og behagelig. Men hvad med at rense de hvide Converse-sko, efter at de er blevet snavsede på grund af pletter eller pletter? Helt ærligt, det ville være en stor hovedpine, da det virkelig er et kedeligt arbejde.

Men nu behøver du ikke bekymre dig, da vi er her for at løse dit problem!Hvordan rengør du dine yndlings hvide Converse-sko?

I denne artikel vil vi dele 5 måder, der kan hjælpe dig med at rense dine yndlings hvide Converse-sko. Ved at bruge en af ​​disse måder, kan du rense dine snavsede Converse sneakers og forvandle dem til et helt nyt par sko.

En vigtig ting, der skal bemærkes, er, at det er bedre, hvis du fjerner dine snørebånd og holder dem til side, før du går i gang med nogen af ​​rengøringsmetoderne. Snørebånd kan vaskes separat.

Tag et kig på 5 enkle, men effektive måder at rengøre hvide Converse-sko på.

1. Rengør White Converse ved at bruge eddike og bagepulver

Vi har flere gange hørt om hjemmemedicin fra vores bedstemødre ved forskellige lejligheder. Denne måde at rengøre den hvide Converse på er et sådant middel. Ting, der er nødvendige for at arbejde på denne metode, er bagepulver og eddike.

Til dette, tag en kop bagepulver, to spiseskefulde eddike og bland dem i lidt varmt vand for at lave en pasta. Sørg for, at pastaens konsistens er god nok, så du nemt kan fordele den på sko.

Spred derefter pastaen på dine hvide Converse-sko ved hjælp af en gammel tandbørste. Efter spredning skal du lade dine sko stå i cirka 10 minutter. Skyl senere dine sneakers ordentligt med lunkent vand og tør dem ud i solen. Bare i tilfælde af, at der er pletter tilbage, kan du gentage den samme proces ved at fokusere på pletternes områder.

2. Rengør ved hjælp af en majsmel metode

Selvom det lyder lidt mærkeligt, virker det faktisk. Det er meget enkelt. Du skal bare bruge lidt majsmel til denne metode.

Alt du skal gøre er bare at lave en pasta af majsmel og vand. Fordel derefter, ligesom i ovenstående metode, majsmelspastaen på dine sneakers med en gammel børste. Lad skoene være i denne tilstand i en hel dag, og skyl dem derefter grundigt med en gammel tandbørste.

3. Rengør din White converse med en neglelakfjerner

Dette er endnu en enkel, men effektiv måde at rengøre dine hvide Converse sneakers på. Til dette skal du blot bruge en neglelakfjerner og en vatrondel.

Læg en vatrondel i blød i neglelakfjerneren og påfør den derefter på dine plettede sko. Du skal muligvis skrubbe lidt med vatrondellen for at fjerne pletmærkerne på Converse. Efter denne proces skal du vaske skoene med flydende sæbevand og skylle dem grundigt med vand. Og lad som sædvanlig sneakers tørre helt ud under solen.

Bemærk : Det skal bemærkes, at for bedre resultater skal du bruge en acetonebaseret neglelakfjerner.

4. Brug af tandpasta til at rense din White Converse

Dette er igen en meget praktisk måde at forvandle dine hvide Converse-sko til et nyt par. En simpel hvid tandpasta og en gammel tandbørste er alt, hvad du behøver til denne metode.

Påfør tandpastaen på dine hvide Converse-sko ved hjælp af den gamle tandbørste korrekt. Efter at have spredt tandpastaen, lad skoene trække et øjeblik i lidt vand. Du kan endda skrubbe sneakersene lidt med tandbørsten. Post det, skyl skoene med vand, indtil pastaen vaskes helt ud. Lad skoene tørre som det sidste trin.

Alternativt kan du i stedet for at skylle sneakersene med vand endda vaske dem i en vaskemaskine.

Bemærk : For bedre resultater skal du bruge en tandpasta med bagepulver i. Bagepulver tilføjer pastaen som et bedre rensemiddel. For det tilfælde, at du ikke kan finde en tandpasta med bagepulver, kan du også bruge en anden tandpasta med et blegemiddel i.

Brug heller aldrig gel-baseret eller farvet tandpasta. Farvet tandpasta kan efterlade pletter på dine hvide sneakers og hellere ødelægge dem.

5. Brug af vaskepulver som rengøringsmiddel

Nå, det bliver en pokkers simpel metode til at vaske snavset ud på dine hvide Converse sneakers. Selvom det er enkelt, er det faktisk en af ​​de effektive metoder til rengøring af hvide converse-sko.

Til at begynde med lav en opløsning ved at tilføje lidt vaskepulver til varmt vand og læg derefter sneakers i blød i denne vaskepulveropløsning i omkring 30-45 minutter. Skyl derefter skoene med vand ved at skrubbe dem forsigtigt. Du kan endda bruge en gammel tandbørste til at skrubbe for at fjerne eventuelle pletter. Vask sneakersene grundigt med vand. Hæng dem til at tørre helt ud under solen.

Bemærk : Hvis skoene er ekstremt snavsede, kan du endda tilføje 1-2 dråber blegemiddel til vaskepulveropløsningen.

Rengøring af snørebånd

Rengøring af snørebåndene er meget enkel. Læg bare snørebåndene i blød i en beholder med varmt sæbevand i nogen tid. Skyl dem derefter lidt og vask dem under vandet. Det er overflødigt at sige, tør dem ud!

En ting, der skal bemærkes, er, at snørebåndene måske ikke er så nye og lyse, som de plejede at være på tidspunktet for dit køb. Så et bedre alternativ til dette er at købe et nyt par lignende snørebånd, som kan erstatte de gamle.

Så nu behøver du ikke bekymre dig om, at dine yndlings White Converse-sneakers bliver snavsede og hellere tage dem på ret ofte, da det er en simpel opgave at rengøre dem!