Hvem har flest TikTok-følgere? Vi gennemgik dataene om en af ​​de mest populære applikationer i verden for at se, hvem der er blevet optaget i TikTok Hall of Fame.
TikTok annoncerede i juni, at det har omkring 800 millioner aktive brugere og 315 millioner downloads ved udgangen af ​​første kvartal af 2020, hvilket slog rekorden for det bedste kvartal for nogen app nogensinde.

Men hvem har flest TikTok-følgere? Fortsæt med at læse for at lære om de 20 bedste konti, som omfatter berømtheder, dansere, spøgefugle og tryllekunstnere.

Intet værd : På trods af Indiens og Amerikas holdninger til appen, har vi inkluderet TikTokers fra begge lande; TikTok har 120 millioner brugere i Indien og 80 millioner i USA, og disse skabere udgør størstedelen af ​​listen!  1. Charli D'Amelio

Denne danser og sociale mediepersonlighed fra USA er kun 16 år gammel! Men det har ikke afholdt hende fra at tage topplaceringen og slå rekorden for flest TikTok-abonnenter. Charli begyndte at poste dansevideoer i 2019, og i marts 2020 var hun blevet TikToks mest populære konto. Hun har 100,2 millioner følgere, når dette skrives.2. Addison Rae

Denne amerikanske danser- og sociale mediesensation har mere end 2 milliarder likes og 49,3 millioner følgere på TikTok pr. 22. juni 2020, hvilket gør hende til platformens næstmest fulgte person. Hun har næsten 70 millioner følgere på siden lige nu.

3. Zach King

Magician Zach er en YouTuber, TikToker, tidligere Vine-skaber, filmskaber og YouTube-berømthed fra USA. Med sine videoer, der kombinerer magi og hans familie, kommer han på tredjepladsen. Han har næsten 52,8 millioner følgere på siden nu.

4. Loren Gray

Loren Grey Beech er en sangerinde og stjerne på sociale medier fra USA. Hun har 69,2 millioner følgere på tværs af alle hendes sociale mediekanaler, hvilket gør hendes TikTok-konto til den fjerde mest populære. Hun har omkring 49,5 millioner følgere på appen.

5. Tik Tok

Selve platformen skal stå et sted på listen! Med 43,6 millioner brugere er TikTok nummer fem.

6. Spencer Knight

Spencer X, en amerikansk beatbokser eller mundmusikmand, blev nummer seks på denne liste med 48,9 millioner følgere.

7. Dixie D'Amelio

Dixie D'Amelio er en musiker, Charlie D'Amelios søster og stjerne på sociale medier fra USA. Med 44,8 millioner følgere ligger hun på en syvendeplads.

8. Riyaz Aly

Riyaz, en indisk skuespiller, blogger og influencer, har 43,6 millioner TikTok-følgere. Han er placeret som nummer otte på vores liste.

9. Smuk Poarch

Efter sin virale video med Time Warp-filteret, landede denne nye stjerne i top 10 med 43,5 millioner følgere.

10. Will Smith

Will Smith er rangeret 10. på denne liste med 43,1 millioner følgere. Derudover er han den mest kendte ’traditionelle’ stjerne på listen!

11. Michael The

Micheal Le, en amerikansk danser og sensation på sociale medier, er rangeret som 11. på grund af hans virale rulletrappevideoer (som normalt viser den sødeste lille knægt).

12. Jason Derulo

Du fortjener en medalje, hvis du kan læse Jason Derulos navn uden at synge. Takket være samarbejder med mange af influenterne på denne liste, er sangeren og stjernen på sociale medier Jason gået ind på den 12. plads. Han er en af ​​kun fire konventionelle berømtheder på listen!

13. Brent Rivera

Brent Rivera, en amerikansk YouTuber, har rettet blikket mod TikTok, og det betaler sig pænt for ham. Han er rangeret 13. med 35,0 millioner følgere.

14. Baby Ariel

Baby Ariel, en amerikansk danser, sanger og berømthed på sociale medier er rangeret som nummer 14 med 34,8 millioner Instagram-følgere.

15. Faisal Saikh

Faisal er en indisk personlighed på sociale medier. Han er platformens 15. mest populære konto, og hans følgere elsker hans ting.

16. Gilmer Croes

Denne amerikanske berømthed er kendt for sine pranks og sjove TikTok-videoer. Med 31 millioner følgere blev han nummer 16 på vores liste.

17. Kimberly Loaiza

Med sine humoristiske videoer er Kimberly Loaiza, en mexicansk stjerne og sanger på sociale medier, klatret til 17. rang.

18. JoJo Siva

JoJo, den tidligere Dance Moms-stjerne og skaberen af ​​JoJo-buen, har lavet bølger på TikTok. Med 31 millioner følgere er hun nummer 18 på listen.

19. James Charles

James Charles, en irriterende skandaløs makeupartist og stjerne på sociale medier fra USA, er rangeret 19. på vores liste med 30 millioner følgere.

20. Klippen

Denne fyr er på hver eneste af vores ønskelister! Han er ikke kun den 20. mest fulgte konto på TikTok, men han er også fjerde på vores liste over de mest fulgte konti på Instagram!

21. Jacob Sartorius

Jacob Sartorius var en af ​​Musical.lys mest populære stjerner, hvilket gjorde det muligt for den 16-årige at etablere en beskeden succesfuld musikkarriere. Sartorius skabte overskrifter i 2018 som en del af en meget omtalt romance med Millie Bobby Brown, der spiller Eleven på Stranger Things.

22. Jiff Pom

JiffPom er en lille Pomeranian, der har to Guinness verdensrekorder for fart på trods af kun at have to af sine fire små ben. I hans talrige berømthedsoptrædener ses han ofte i moderigtigt tøj, som i musikvideoen til Katy Perrys sang Dark Horse.

23. Jannat Zubair Rahmani

Jannat Zubair Rahmani er en 17-årig skuespillerinde, der begyndte at optræde i en alder af otte. Hun er siden blevet en af ​​Indiens mest populære konti på TikTok, hvor hun udgiver sine egne sange samt læbesynkroniseringsvideoer.

24. Dobre-tvillingerne

Lucas og Marcus Dobre er 20-årige tvillinger, der laver sjove handlinger, pranks, gymnastik og vlogs til deres TikTok-videoer. Tvillingbrødrene genererer sammen med deres ældre brødre Cyrus og Darius YouTube-materiale, og de fire tager på en langrendsturné denne sommer for at møde fans.

25. Awez Darbar

Awez Darbar, en 26-årig indisk koreograf og danser, er kendt for at dele videoer af sig selv, der udfører kreativ koreografi og danser til virale sange.