Kaley Cuoco er en af ​​de mest fantastiske og talentfulde skuespillerinder på tv. Penny fra The Big Bang Theory er en af ​​hendes mest kendte roller. Hun blev castet i rollen som Penny, naboen og har siden været alles favorit. Tjek de få spændende fakta om stjernen Kaley Cuoco A.K.A Penny, hvis du kan lide The Big Bang Theory. Vi har lært nogle fascinerende oplysninger om den legendariske skuespillerinde og tænkte på at dele den med sine fans og seere. Hendes enestående præstation har også givet hende adskillige priser i showbranchen. Hun kunne være i stand til at opnå andre muligheder nu, hvor hun ikke længere spiller den legendariske rolle som Penny.

15 seje fakta om Kaley Cuoco

Så lad os dykke direkte ned i de fascinerende fakta om Kaley Cuoco, den fantastiske og dygtige skuespillerinde, som også er forelsket i mange individer.1. Fan af Jennifer Aniston

Jennifer Aniston er en enorm fan af Kaley Cuoco. Dette blev opdaget under et chatshow, da Kaley udtalte, at F.R.I.E.N.D.S. sitcom er hendes yndlingsprogram. Og også at Jennifer Aniston er hendes yndlingsskuespillerinde gennem tiderne, og at hun er en stor beundrer af hende. Hun havde endda mulighed for at møde Jennifer Aniston, a.k.a. Rachel, personligt.2. Skuespiller siden barndommen

Kaley Cuoco er en ung skuespillerinde, der har skabt sig et navn i underholdningsindustrien. Hvis du er fan af The Big Bang Theory, bør du være opmærksom på denne fascinerende godbid om hende. Det var en af ​​Kaleys første skuespillerroller. Hun havde arbejdet i sektoren, siden hun var barn, muligvis omkring en alder af syv. Hun optrådte i omkring seks Barbie-reklamer i løbet af sin barndom.

3. Elsker heste

Kaley Cuoco er en stor beundrer af heste. Hun elsker dem meget. Du har højst sandsynligt set hende flere billeder med heste og mens du rider. Hun elsker heste så meget, at hun giftede sig med en rytter, Karl Cook. Hun har redet siden hun var teenager, og hun konkurrerer ofte i adskillige konkurrencer under en forklædning for at vise sine evner. Kaley fik også sig selv en sød lille lille hest. Det nyeste medlem af Kaley og Karls familie har fået tilnavnet Shmooshy efter hestens tryne, som Kaley definerer som alle shmooshed.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

4. Hjemmeskole

Kaley Cuoco gik ikke i skole; i stedet blev hun hjemmeundervist, fordi hun har optrådt, siden hun var barn. Hun afsluttede sin almindelige skoleuddannelse, mens hun blev hjemme, og dimitterede også fra gymnasiet i en alder af 16 år.

5. Fremragende tennisspiller

Kaley Cuoco udmærker sig i tennis. Kaley Cuoco var en højt rangeret professionel tennisspiller, før han forpligtede sig til filmproduktion på fuld tid. Hun optrådte i mange konkurrencer som ung og blev endda placeret i top 10 til National Open Championship som ung. Hun spiller nu kun for sjov og tidsfordriv, og det er det, der holder hende sund.

6. Ikke den første øre

Kaley Cuoco var ikke det første valg for Penny; performer Amanda Walsh blev oprindeligt castet sammen med showets smarte fyre, men i en anden position. Fordi forfatterne og producenterne ikke kunne lide rollen, omarbejdede de hende og erstattede hende med Kaley Cuoco. Nu, bortset fra Kaley Cuoco, kunne ingen se nogen andre spille Penny.

7. Tjent mange penge på TBBT

På grund af showets succes blev hun betalt 1 million dollars for hver episode af The Big Bang Theory i én periode. Hun tjente så mange penge bare ved at være Penny, hvilket var et betydeligt beløb for episode efter episode.

8. Nyder bad

Når Kaley Cuoco er stresset, nyder hun at tage bad. Alle har en forskellig måde at håndtere stress på, og Kaley Cuocos foretrukne løsning er blot at træde ned i badekarret og slappe af lidt, indtil alle hendes problemer forsvinder. Bade, siger hun, er en glimrende måde at lindre stress og angst på.

9. En vegetar

I betragtning af Cuocos stærke følelser for dyr, er det ingen overraskelse, at hun er vegetar. Hun er ikke en kødspiser. Hun er aldrig blevet fanget af paparazzier, der indtager ikke-vegetarisk mad.

10. Havde en alvorlig skade

Hun gled af en hest under en af ​​sine rideture i 2010. Hesten blev pludselig rasende og trampede på hendes ben, hvilket forårsagede så omfattende skader, at hun måtte have sin fod fjernet. Heldigvis var kirurgerne i stand til at redde hendes ben under operationen. Hun dukkede ikke op til de to første afsnit på grund af sine skader, men hun vendte tilbage efter det for at spille rollen, gemte sin skade under et bord eller noget andet i programmet.

11. Glad for tøj

Kaley Cuocos skab indeholder et stort antal ting, som hun aldrig har brugt, men beholder, fordi hun kan lide dem. Hun har også en fremragende personlighed.

12. Har en tatovering

Kaley Cuoco har ligesom mange andre berømtheder en tatovering. Hun har en lille tatovering af et trossymbol på lænden.

13. Venner med TBBT

På og uden for skærmen er hun tæt på sine The Big Bang Theory-medspillere. I en optræden med CBS’ The Talk udtalte Kaley, at hendes forbindelse med sine kolleger på The Big Bang Theory er næsten lige så behagelig uden for skærmen, som den ser ud på skærmen. Hun er en venlig person og opretholder venskaber med alle.

14. Fødested & En Skytte

Kaley Cuoco blev født i Camarillo, Californien, og bor nu kun en kort afstand fra sin hjemby. Hun er en Skytte.

15. Italiensk

Kaleys far er af italiensk afstamning, og hendes efternavn Cuoco betyder kok på italiensk.

Dette er nogle interessante fakta om Kaley Cuoco a.k.a. Penny. Også The Big Bang Theory er et af de mest populære shows over hele verden, inklusive i fængslet, hvor hun modtager fanmail. Nå, dette var ikke kun branchens mest attraktive, men også en af ​​de mest talentfulde skuespillerinder. Hvis du kender nogle flere fantastiske fakta om Penny, så lad os det vide.