Overlord anime-serien er uden tvivl exceptionel og vellidt af anime-fans. Så mens du venter på, at Overlord sæson 4 får premiere, lad os få dette spil i gang (jeg håber, du fik det). Vi har sammensat en liste over ti programmer, der ligner Overlord, som du måske kunne lide at se.Overlord er helt unik, ligesom anime'erne er nævnt; de er ens og forskellige på samme tid, med en fremragende plot-line. Overlord-animeserien følger en ung teenager, der sidder fast som en krigerkonge i et videospil og sætter sig for at skabe sit ideelle kongerige i dette nye univers.

10 fantastiske lignende shows som Overlord

Her er en liste over ikke bare en lille brøkdel, men i alt 10 anime-shows, der er relateret til Overlord, som du måske kan nyde at se i stedet for bare at vente på Overlord sæson 4.

1. Log Horizon (3 sæsoner)

Elder Tale er et populært fantasy-rollespil på internettet, der har fået en global tilslutning. Dog vil tredive tusinde gamere i Japan sidde fast inde, når spillets tolvte udgave, Novasphere Pioneers, downloades. Shiroe, en kandidatstuderende, der har problemer med at socialisere med mennesker, er en af ​​dem.Men for at overleve i et monsterbefængt miljø etablerer han Log Horizon-banden med en mangfoldig gruppe af andre individer. Denne serie ligner Overlord og er underholdende at se.

2. No Game No Life (1 sæson)

Titlen på denne mini-anime-serie fortæller os, hvad denne serie handler om. Hvis du leder efter et hurtigt overblik, er dette det. Sora og Shiro er søskende, der danner The Blank, verdens mest skræmmende pro-gaming-hold. Når de besejrer gud i et spil skak, transporteres de til et univers, hvor alle uenigheder løses gennem spil.

3. Sword Art Online (4 sæsoner)

Begyndende i år 2022 begynder fortællingen. På NerveGear er et nyt spil ved navn Sword Art Online (forkortet SAO) blevet udgivet. En ny teknologi giver spilleren mulighed for at fordybe sig i spillet.

Kirito, en tidligere betatester og ensom gamer, vender tilbage til SAO, hvor han hurtigt støder på og bliver ven med en nykommer. Spillets mysterier dukker derefter op fra skyggerne. Det er bestemt en fantastisk anime-serie at binge-se.

4. Kongens avatar (2 sæsoner)

Fortællingen om Ye Xiu, en professionel e-sportsspiller fra Hangzhou, Kina, præsenteres i The King's Avatar. I videospillet Glory betragtes han bredt som verdensklassespilleren. Ye Xiu finder til sidst arbejde som natholdsleder på Happy Internet Cafe, hvor han møder Chen Guo, cafeens operatør og en stor beundrer af hans identitet 'Ye Qiu', hans tidligere team, og hans avatar 'One Autumn Leaf'.

Mens han venter på hans comeback til konkurrencespil, fortsætter Ye Xiu med at spille videospillet, skaber en ny avatar og søger mesterskabet og æren. Vil han være i stand til at gøre det? Det kan du godt vide, hvis du ser det.

5. Hvordan man ikke tilkalder en dæmonherre (2 sæsoner)

Plottet kredser om en ung shut-in, der udmærker sig som en dæmonherre i et online videospil, bliver taget ind i spillets univers og derfor skal vende tilbage til Jorden, mens han hjælper de to piger, der rekrutterede ham.

Takuma planlægger at bryde fortryllelsen og samtidig skjule sine sociale bekymringer ved at efterligne sin avatar i spillet, Dæmonherren Diablo. Lyder spændende, ikke? Nå, det er endnu bedre at se.

6. Dødsparade (1 sæson)

Mens du venter på Overlord, bør du absolut passe på denne miniserie. Serien er til gengæld ret mangfoldig og unik. Når nogen passerer, bliver de transporteret til en af ​​de talrige mærkelige klubber bemandet af bartendere, der tjener som dommere i et efterlivets tårn.

De skal deltage i Death Games med deres ånd på bålet, hvor dommerne afgør, om deres ånd vil blive sendt til genfødsel eller fordrevet i afgrunden. Handlingen viser Decim, den eneste bartender på pubben Quindecim, hvor personer, der omkom på samme tid, bliver transporteret, og hans assistent.

7. GATE (2 sæsoner)

GATE er uden tvivl en anden serie at tilføje til listen. I det moderne Tokyo dukker en port op, der fører til en fantasiverden. For at bygge forbindelser mellem de to verdener dannes en japansk militærgruppe.

8. The Rising Of The Shield Hero (1 sæson)

Denne vidunderlige mørke fantasy-serie er et must-see. En mand med kun et skjold er udvalgt til at være en af ​​verdens store forsvarere, men efter et brutalt forræderi ødelægger hans omdømme, kæmper han mod det onde sammen med nogle få engagerede ledsagere for at genvinde offentlighedens tro.

9. Btooom! (1 sæson)

Ryta Sakamoto, en 22-årig arbejdsløs ung fyr, bor sammen med sin mor Yukie. Han er en af ​​de bedste spillere i verden i kampvideospillet Btooom! Ryta indser hurtigt, at hans eksistens er i fare, og at han er fanget i en virkelighedsversion af sit yndlingsspil.

Efter at være vågnet op i en virkelighedsversion af et onlinespil, skal spilleren kæmpe for sit liv. Selvom han møder nogen, og animen er ret fantastisk.

10. One-Punch Man (2 sæsoner)

Sidst men ikke mindst har vi One-Punch Man til dig, og der er ingen tvivl om, hvorfor vi har inkluderet denne fantastiske serie i vores udvalg. Den skildrer fortællingen om Saitama, en superhelt, der kan ødelægge enhver fjende med et enkelt slag, men som er modløs af manglende udfordring på grund af sin enorme magt og forsøger at finde en passende modstander.

Det er ikke et spil, men konceptet er fantastisk. Men Saitama fra One Punch Man og Momonga fra Overlord befinder sig i et lignende scenarie.

Det var enden på det. Jeg håber, du kan lide den anime-serie, vi anbefalede; disse er de bedste anime-serier at binge-se, mens du venter på Overlord. Hvis du kender nogen anime, der kan sammenlignes med Overlord, som vi ikke har nævnt, så lad os det vide i kommentarfeltet. Godt at se!