Adskillige specifikke køretøjsmærker kommer i tankerne, når det kommer til high-end hyperbiler: Bugatti, Ferrari, Koenigsegg, Pagani osv. Disse producenter er de bedste hunde i superbilserien og spreder de hurtigste, sjældneste, smukkere og dyreste køretøjer på jorden til deres rigere kunder. I denne artikel vil vi tale om de 10 dyreste biler i verden.

Men vi scannede fakturaarkene og afslørede næsten 30 biler til en værdi af 1 million dollars eller mere for at finde ud af, hvilken af ​​de mest utilgængelige biler, der er den dyreste. Gruppen omfatter hybride Ferrari-kabinetter, en amerikansk fartkonge og endda en unik rolls-royalty.

10 dyreste biler i verden

Meget mere end transport er de dyreste biler i verden. Disse rullende kunstværker indeholder prioriteterne på én procent. Og flamboyance og pragmatisme afløser pragmatisme og effektivitet i dette kosmos. Bortset fra livsstilskritik er det virkelig fejemaskiner, og vi vil gerne tælle vores favoritter her.10. Bugatti Veyron af Mansory Vivere - £2,7 mio

Den i forvejen dyre Bugatti Veyron (tidligere den hurtigste landevejsbil, der nogensinde er produceret), Mansory, et tysk-baseret luksusbilmodifikationsfirma, formåede at gøre det en smule billigere. Du er på vores dyreste billiste med nummer ti. Dette mesterværk bruges af mange Hollywood-skuespillere, skuespillerinder såvel som forretningsmænd.9. Lamborghini Veneno – £3,5 mio

Veneno blev udviklet til at ære Lamborghinis 50-års fødselsdag baseret på Aventador. Aventadors 6,5-liters V12 har 740 hestekræfter og er en road legaliseret version af prototypen af ​​Lambos racing. Navnet Veneno stammer fra en berømt kamptyr, de fleste Lamborghini har kaldt sig efter afgåede kvægkæmpere, og de sendte alle en matador til graven, inklusive Veneno.

8. Lamborghini Sian: 3,6 millioner dollars

The Sian er Lamborghinis mest dristige og opfindsomme forsøg til dato. Den har et hybridsystem, der anvender lithium-ion superstyrke for at drage fordel af det. Og Sian er tydeligt genkendelig med designpåvirkning, der stammer fra Countach, ved et kig.

Læs også: Big Brother 23: Premieredato, vært, rolleliste og opdateringer

7. Bugatti Chiron Super Sport 300+: 3,9 millioner dollars

Det er et menneskeligt instinkt at ville blive bedre, at teste grænserne for hvad som helst før dig. Men ingen har gjort det som Bugatti i de sidste 15 år. Da Veyron viste sig at være 253 km/t, ændrede de verden og ændrer nu verden igen, da Chiron Super Sport kan opnå hastigheder over 300 miles i timen.

6. Bugatti Divo - £ 4,3 mio

Bugatti Divo har altid været deres mest fleksible og energiske køretøj. Ved højeste hastighed genererer køretøjet op til 456 kg. Divo har reduceret Divo-spidshastigheden til 25 mph lavere end Chirons, men stadig med 1500 hestekræfter Divo-hastigheder fra 0 til 62 mph på 2,4 sek. Det øgede luftmodstand genereres af de aerodynamiske komponenter.

5. Koenigsegg CCXR Trevita: 4,8 millioner dollars

Det svenske udtryk Trevita, som definerer Trevitas helt karakteristiske og smukke finish, er tre hvide. Koenigsegg havde en unik kulfiber diamantvævning til at bygge denne bil, og kun to Trevitaer, hvoraf den ene blev betroet til Floyd Mayweather, blev produceret på grund af vanskeligheden ved denne teknik.

4. Mercedes-Benz Maybach Exelero – £6,3 mio

For det første blev denne enestående sportsvogn i samarbejde med DaimlerChrysler lavet af den italienske bilproducent Stola. For det andet blev den skabt for at illustrere Goodyear Carat Exelero-serien af ​​rør, som blev bestilt af dets datterselskab Fulda. Og selvom disse store titler alle lyder utroligt svære, producerede fire studerende fra Foreign Science University i Pforzheim deres endelige design. Det eneste krav var, at bilen skulle opnå 217 mph for at teste pneumatikken grundigt.

3. Bugatti Centodieci: 9 millioner dollars

For det første hylder Bugatti sin 110 år lange arv med denne superbil. 'Centodieci' på italiensk betyder 110. For det andet er bilen udstyret med en 8,0-liters W-16-motor, som producerer en fantastisk effekt på 1600 timer. På kun 2,4 sekunder kan den accelerere fra 0 til 62 mph, hvilket gør Centodieci til den hurtigste Bugatti på vejen i dag.

2. Rolls-Royce Sweptail – £10,2 mio

Denne liste indeholder biler i begrænset oplag, uden undtagelse fra Rolls-Royce Sweptail. Dette unikke køretøj er inspireret af livets finere ting. Sweptail er blevet defineret af Giles Taylor, designchef for Rolls-Royce Motor Cars, som 'Haute Couture'-bilens modstykke.

1. Pagani Zonda HP Barchetta: 17,5 millioner dollars

Pagani Zonda er en episk og historisk bil i superbilindustrien i sig selv. Dens karakteristiske udseende, dens fantastiske 7,3 liters V-12 Mercedes-Benz og dens fremragende ydeevne gør den klassisk og legendarisk.

Konklusion

De fleste mennesker i verden er glade for super-dyre biler. Men kun nogle af dem kan købe det. Er du også glad for superbiler, har vi lavet en liste over dem. For det første er listen på grundlag af prisen på bilen. For det andet er nummereringen fra lav til høj. Hvis du kan lide indlægget, så lad os vide din yndlingsbil i kommentarfeltet nedenfor.