Luksusmærkeindustrien henvender sig til det meget niche-ultra-rige segment af markedet. Uber-rige mennesker foretrækker disse mærkevarer, da de har tillid til deres overlegne kvalitet, gode service, unikke håndværk og lange levetid. Og selvfølgelig er det ikke alle, der har råd til disse ultra-luksusprodukter på grund af deres prisskilte.

Ultrarige mennesker ser normalt efter eksklusive mærker, der ikke er let tilgængelige i deres nærliggende indkøbscenter eller en eller anden high street-butik. De sælges i eksklusive butikker, som er meget få i antal.

Luksusmærker, du kun kender, hvis du er beskidt rig

Superrige mennesker mener også, at det at skylde Luxury Brands er et statussymbol. Desuden er det en helt anden tilfredsstillelse at bruge et eksklusivt ultra-luksusmærke, som næsten ingen bruger.Lad os tage et kig på de 10 bedste luksusmærker, der henvender sig til uberrige kunder:

1. Jada DubaiJada Dubai , det UAE-baserede luksusfodtøjsmærke i samarbejde med Passion Jewellers skabte verdens dyreste sko designet udelukkende til kvinder. Hvert par af disse ekstraordinære sko med tilnavnet The Passion Diamond Shoe er håndlavet af håndværkere fra start til slut. Det læder, der bruges til at fremstille disse sko, er meget sjældent og mest holdbart. Læderet er håndplukket for dets blødhed, og så er disse sko pyntet med ædelsten som platin, diamanter samt rubiner.

Foden af ​​skoen er lavet med en kombination af silke, guld og læder, som koster bare 23 millioner dollars for et par sko. Man kan finde en 15-karat D-fejlfri diamant ved tåen og 36 andre diamanter prydet på tøflen.

2. Russisk-baltisk Vodka

Hvis du ikke er en russisk milliardær, så er chancerne meget fjerne for, at du måske har hørt om dette vodkamærke. Meget få mennesker er opmærksomme på dette produkt, da virksomheden ikke foretrækker at reklamere for dette nogen steder. Prisen for en flaske Russisk-baltisk Vodka er ca 1,35 millioner dollars. Toppen af ​​flasken er lavet af rent guld med en diamantbelagt kopi af den russiske kejserørn.

Russo-Baltique, som replikerer en veteranbil, er et meget eksklusivt produkt, der er 30 cm tykt, og glasset, der bruges til at fremstille dette produkt, er skudsikkert. Den berømte russiske bilproducent Russo-Baltique er hjernen bag dette produkt for milliardærer, der har en passion for vodka.

3. Cle De Peau Beauty af Shiseido

Dette revolutionerende luksus hudplejemærke fra Japan er berømt for at lave ansigtscreme. Cremen er kendt som Cle De Peay Beaute 'La Creme' . Det hævdes, at denne creme er lavet af sjældne ingredienser, som hjælper med hormonelle ændringer på huden og også forhindrer miljøskader på huden forårsaget af støv og forurening.

Prisen på hver creme er omkring 13.213 dollars . Krukken med denne unikke creme har 3 platinringe på toppen og består af 30 lag krystal.

4. Graff

Fra huset af Cartier og Tiffany's diamanter er den sjældneste af sjældne diamantslibning kaldet Graff venus . Dette mærke tilbyder unikke funktioner, hvor de anskaffer og forarbejder deres egne diamanter. De laver et begrænset oplag på kun 350 juveler på en måned, selvom brandet kan lave så mange juveler, som det kræves, givet deres store værkstedsnetværk. Virksomheden sætter en ære i sit bidrag til verdens mest eftertragtede diamanter.

Den hjerteformede sten er en 118,78 karat de-color fejlfri diamant lavet af en af ​​de legendariske juvelmagere Lawerence Kraff.

5. Azzedine Alaia

Hvis du bare afhenter varer uden at blinke med prisskiltet, så er luksusmærket Azzedine Alaia ' som er berømt for at lave bandagekjoler er et must. Kjolen giver den største komfort, og materialernes design formgivningsteknik til kroppen er meget unik og har de samme kvaliteter som en medicinsk bandage. Supermodeller som Christy Turlington, Naomi Campbell og Linda Evangelista elsker dette mærke.

Azzedine Alaia, algerisk født designer er manden bag dette koncept. Han døde i 2017 i byen Paris, men hans berømte mærke er meget levende, og det er en A-lister overalt.

6. Giambattista Valli

Giambattista Valli er et luksuriøst tøjmærke, der er berømt for at lave kjoler, der er skræddersyet til at opfylde behovene hos mange berømtheder. Disse er designet til særlige begivenheder som Oscars og filmfestivalen i Cannes.

De fleste af deres kunder er enten fra glamourindustriens verden eller superrige med en elitebaggrund. Designeren er blevet hædret med The Star Honorary Award og The Best Designer of the Year-priser.

7. Den brugerdefinerede verden

Hvis du har en passion for parfume, så bør man bestemt tjekke dette mærke ud. Den luksuriøse parfume i begrænset oplag ' Den brugerdefinerede verden ' kan prale af en behagelig aromatisk blanding, der er bundtet med meget exceptionelle ingredienser. Le Monde Sur Mesure er kendt for at skabe en skræddersyet oplevelse for hver kunde. Man skal punge ud med en kæmpestor 1,5 millioner dollars at lægge sine hænder på denne parfume.

Le Monde Sur Mesure er lavet af den berømte mesterparfumer JP Morreale og hans team. Den ultra-deluxe parfume kommer pakket i en flaske, der er pakket ind i guldpanser og er udsmykket med ædelsten af ​​høj kvalitet.

8. Celine

Celine er et fransk konfektions- og læderluksusvaremærke, der nu ejes af LVMH-gruppen. Dette ultra-luksus tøjmærke ser ikke kun cool ud, men også klassisk.

Der er omkring 150 butikker over hele verden ejet af dette mærke. De distribueres også gennem et selektivt netværk af detailhandlere som Barneys New York, Harrods osv.

9. Perlen

Perlen er et luksusmærke fra Italien, berømt for sit eksklusive lingeri, der serverer superrige og berømte. Hvert produkt fra La Perla er enestående, perfekt pasform og bruger det bedste stof til at gøre det behageligt at have på. La Perla blev grundlagt i år 1954 af Ada Masotti i Bologna.

De har en regelmæssig hjemmeside til at købe disse eksklusive produkter, som koster mere end 1000 dollars . Mærket er kendt for sin præsentation, som kommer pakket i en æske af fløjlstypen.

10. F.P Journe

Meget få mennesker har måske hørt om dette luksusurmærke, som producerer omkring 800 ure hvert år. F.P. Jorne, som er en schweizisk high-end urproducent, der laver produkter med god levetid, som holder op til 100 år.

Hvert ur er håndlavet af erfarne håndværkere. Journe er en fremragende urmager, som laver exceptionelle produkter. Dette urmærke producerer et af de dyreste ure i verden. Prisen på urene fra huset til F.P. Rejsen starter kl $60.000 .